Inicio Actualidad Nova edició de les Jornades FP.Prat

Nova edició de les Jornades FP.Prat

Esteu aquí

Se celebraran del 13 al 17 de març

dijous, 9 març, 2023 – 12:15


Tot a punt per a una nova edició de les Jornades FP.Prat. L’esdeveniment es desenvoluparà entre el 13 i el 17 de març sota l’organització dels dos instituts d’FP de la ciutat, l’Institut Illa dels Banyols i l’Institut Les Salines, amb el suport del Consell Municipal de Formació Professional, òrgan sectorial de participació comunitària constituït l’octubre de 2018 com a plataforma estable de treball dels diferents agents educatius, socials i econòmics que operen a l’entorn local, amb l’objectiu principal de fomentar la formació professional i la plena inserció laboral i professional dels joves de la ciutat.

READ  Segona fase de les obres de reurbanització de l'avinguda de Pablo Picasso


Les jornades pretenen facilitar que el conjunt de la ciutadania i, de manera específica, les persones interessades, participin en alguna de les activitats que han programat els dos instituts d’FP i coneguin així l’àmplia oferta de cursos existent al Prat. Estan obertes a tothom que pugui tenir interès en la temàtica de cada proposta (només cal confirmar assistència amb l’institut organitzador).


D’altra banda, les Jornades FP.Prat també tenen com a objectiu millorar i enfortir la connexió entre la formació i el mercat de treball, aspecte que és clau per millorar la formació de l’alumnat i per actualitzar les metodologies i tècniques del professorat. 


Consulta tota la informació en aquest enllaç.

READ  Tota la informació de la festa major de Cornellà, el Corpus 2022


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEls carrers del Prat es tenyeixen de lila per commemorar el Dia Internacional de les Dones
Artículo siguienteEl balanç de Pla d’Actuació Municipal del Prat constata un assoliment de ja gairebé el 90% dels objectius marcats el 2019
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí