Inicio Actualidad Servei d’acompanyament a persones vulnerables per anar a votar

Servei d’acompanyament a persones vulnerables per anar a votar

L’Ajuntament de Cornellà, en col·laboració amb la Creu Roja, posen a disposició de les persones de la ciutat amb mobilitat reduïda un servei d’acompanyament per facilitar-los que puguin anar a votar a les pròximes eleccions generals del diumenge 23 de juliol. El servei està adreçat a persones que no disposin de familiars o altres mitjans que els hi puguin ajudar i que necessitin transport per arribar al col·legi electoral. Posteriorment, tornaran a ser acompanyats als seus domicilis.

La data límit per concertar el servei és el 20 de juliol.

Es pot demanar a través de la Creu Roja Cornellà (Rubió i Ors, 104), al tel. 93 474 14 12, en horari de 9 a 14 h, o al mail cornella@creuroja.org 

MAS:  La Cooperativa Obrera de Viviendas posa la primera pedra d’una promoció d’habitatges cooperatius de lloguer assequible pionera a Catalunya

Eleccions 23 de juliol

Un total de 63.286 cornellanencs i cornellanenques estan cridats a les urnes per a escollir als prepresentats en el Cong´res dels Diputats i el Senat per als propers quatre anys. En les darreres eleccions generals del 10 de novembre de 2019, la participació va ser del 72,61%.

L’Ajuntament de Cornellà compta amb una pàgina web on s’explica tot el procés electoral i on es poden consultar de forma ràpida i senzilla dades del cens i els centres educatius on es pot votar, així com dades d’anteriors comicis electorals, etc.

PÁGINA WEB MUNICIPAL SOBRE LES ELECCIONS DEL 23 DE JULIOL

WEB ELECCIONS A CORNELLÀ (consulta el cens, centres on votar, etc.)

MAS:  Consells de seguretat durant els mesos d'estiu

- Te recomendamos -
Artículo anteriorVermuts de sèrie: la llista de recomanacions per aquest estiu on la música és protagonista
Artículo siguienteTargeta “Jo cuido” per a persones cuidadores no professionals
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí