Inicio Actualidad 8M, Cornellà reafirma el seu compromís amb el feminisme

8M, Cornellà reafirma el seu compromís amb el feminisme

Cornellà celebra el 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, com cada any amb la Lectura del Manifest a la plaça de l’Església, a les 12 h. Un acte organitzat pel Consell Municipal de la Dona i l’Ajuntament de Cornellà per reivindicar el feminisme i denunciar un sexisme que intenta perpetuar-se amb diferents formes.

La lectura anirà a càrrec de representants dels diferents cossos del Pla de Seguretat Local de Cornellà i tot seguit hi haurà l’actuació de Paula Rodríguez, guanyadora de la segona edició La Veu Cornellà i Oscar Larios acompanyant-la als teclats.

El text destaca la celebració d’aquest dia com “una jornada de reivindicació per a la lluita pels drets, la igualtat d’oportunitats, l’equitat i la justícia, i com a tal ha de ser una lluita conjunta de dones i homes. Les reivindicacions d’aquest dia són les de cada dia. La nostra lluita és constant. Lluitem per eliminar estereotips, la discriminació laboral i salarial, contra la violència masclista, però sobretot per construir un canvi de paradigma amb la mirada posada en la plena igualtat d’oportunitats entre dones i homes.”

LLEGEIX EL MANIFEST DEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES 

Al llarg d’aquest mes, s’han programat una vintena d’activitats (xerrades, teatre, concerts…) impulsades per les entitats del Consell Municipal de la Dona, i coordinades pel Centre de Recursos i Informació per a les Dones (CIRD), amb la voluntat de reivindicar els drets de les dones treballadores i focalitzar el seu paper decisiu a la nostra societat.

MAS:  El Pessebre Vivent del Prat de Llobregat arriba a la seva 23a edició

Un dels actes destacats del programa serà l’acte en reconeixement de l’esport femení a Cornellà, Femesport, a L’Auditori, el dijous 16 a les 19 hores. L’aforament és limitat i cal demanar entrada amb invitació a: igualtat@aj-cornella-cat o per tel. 93 474 28 41.

! Consulteu el programa d’actes del 8M


- Te recomendamos -
Artículo anteriorComença una nova edició de ‘Dansa Metropolitana’
Artículo siguienteEls carrers del Prat es tenyeixen de lila per commemorar el Dia Internacional de les Dones
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí