Inicio Actualidad Natalia Olson-Urtecho obre la nova edició del Cornellà Creació Fòrum

Natalia Olson-Urtecho obre la nova edició del Cornellà Creació Fòrum

Natalia Olson-Urtecho, exconsellera d’Innovació de la Casa Blanca, inaugura aquest divendres 3 de març, a L’Auditori, la nova edició del Cornellà Creació Fòrum 2023, un espai de diàleg, reflexió i anàlisi de l’actualitat a Cornellà.

Olson-Urtecho va ser consellera en l’etapa de Barack Obama (2012-2017) i és la cofundadora i directora d’Innovació i Estratègia de la consultora The Disruptive Factory, que ajuda a les empreses a complir amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

 I és que Natalia Olson-Urtecho es dedica a assessorar entitats públiques de tot el món sobre la millor manera de modernitzar ciutats i governs de tot rang amb la digitalització com a eina bàsica. És una emprenedora amb més de vint anys d’experiència que ha treballat amb entitats d’Amèrica Llatina, Europa Central i Àsia. La seva experiència professional abasta temes com el blockchain, finances, ciutats ‘intel·ligents’, contractació governamental, comercialització de tecnologies, etc.

MAS:  'Volem volar' tanca el procés de creació d'aeris amb l'artista Maria Cavagnero

Experta internacional en l’economia de petites i mitjanes empreses i en la seva digitalització, també és la directora d’operacions de RadicalxChange, fundació que promou una descentralització de la democràcia. Així mateix, és membre del fòrum d’Humanisme Tecnològic d’ESADE i ha sigut reconeguda amb el Women of Distinction Award, pel seu treball en el creixement de l’economia verda.
La presentació de l’acte anirà a càrrec d’Eugenia Bieto, professora titular i exdirectora general d’ESADE.

Aquesta 13a edició del Cornellà Creació Fòrum comptarà amb altres convidats com: Marcos Alves, de Luda Partners; la directora de cinema documental Céline Cousteau; l’expert en geopolítica Ignacio Ramonet i l’inversor de startups Carlos Blanco. I per acabar, es farà un debat a tres bandes amb Gemma Cernuda (Rethinkher), Mar Alarcón (SocialCar.com) i Laura Sagnier (market intelligence).

MAS:  El timo del retrovisor aterriza en Baix Llobregat, ¿sabes cómo evitarlo?

Informació i inscripcions al web: https://cornellacreacio.cat/inscripcions/


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Congreso asume casi por unanimidad la gratuidad del acceso a datos del Registro Mercantil
Artículo siguienteLa Direcció General d’Agricultura i Ramaderia insta a prendre mesures contra la grip aviària
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí