Inicio Actualidad Jornades de portes obertes per triar centre educatiu a Cornellà, curs 2023-2024

Jornades de portes obertes per triar centre educatiu a Cornellà, curs 2023-2024

Els centres educatius de Cornellà organitzen jornades de portes obertes durant les pròximes setmanes, la majoria d’ells entre el 21 de febrer i el 4 de març, per donar a conèixer les seves instal·lacions i el projecte educatiu per al proper curs 2023-2024.

Per poder assistir-hi, es recomana consultar la web del centre per conèixer l’horari de la jornada de portes obertes i contactar per telèfon o per correu electrònic amb cada escola que us interessi per tal de demanar cita prèvia si s’escau, de cara a què els centres puguin organitzar adequadament la visita. 

Les dates de preinscripció per al curs vinent per als estudis obligatoris s’obrirà entre el 6 i el 20 de març (educació infantil i primària) i del 8 al 20 de març (ESO). Tots els detalls i la documentació necessària els podeu trobar a la pàgina https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici

MAS:  Incendio en Lleida: 20 vecinos evacuan un edificio del Passeig de Ronda

L’Ajuntament de Cornellà edita el mes de febrer una edició especial de la revista municipal Cornellà Informa on s’expliquen totes les possibilitats educatives de la ciutat i les opcions de recursos municipals que el consistori posa a l’abast dels infants, joves i adults de Cornellà.

i Als cartells següents teniu actualitzades les dades de contacte dels centres educatius públics (escoles i instituts) i concertats de la ciutat.

Feu clic a l’etapa que us interessi.

      


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEls serenos de Cornellà compleixen un any amb més de 1.500 actuacions a la via pública
Artículo siguienteLes entitats del Prat valoren positivament la 20a edició de la Mostra del Prat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí