Inicio Actualidad Torna la Guia Sonora del Prat

Torna la Guia Sonora del Prat

Esteu aquí

El projecte, que va néixer l’any 1998, es presentarà a principis del 2021 amb una versió renovada i actualitzada!

dimarts, 1 desembre, 2020 – 12:00


La Guia Sonora del Prat va néixer el 1998, de l’aliança de l’Associació de música La Clau, l’estudi de so Zero DB i La Capsa. Aquesta publicació va ser una revista-catàleg-cd que volia donar a conèixer els agents musicals de la ciutat, en un moment àlgid quant a bandes i iniciatives musicals al Prat.


L’any 2013 el concepte del projecte evoluciona i s’amplia.  Aquesta vegada transformat en format blog amb la col·laboració de músics de la ciutat, amb un objectiu divulgatiu i de difusió de les músiques locals així com a espai repositori i de documentació actualitzada. Allà s’hi podia trobar tota la història i enllaços a les músiques, vídeos i imatges del grups, cantautores i creadores sonores de la ciutat. Es van fer una trentena de publicacions, entre les quals es trobaven bandes ja desaparegudes o d’altres que es trobaven en el seu punt àlgid. Per citar alguns exemples, aquestes anaven des de  “Convidat a les 10” o “Rumba Brava” fins a la “La Sombra del Átomo” o “Xavi Alias”. 

MAS:  Joves europeus participen a Cornellà en un projecte comunitari de creació artística


Aquest any 2020 hem començat a revisar-la i actualitzar-la per tal de presentar a principis del 2021  la nova versió de la Guia Sonora del Prat, aquest cop en format de publicació digital i amb la idea que es pugui anar ampliant en el temps.  El disseny el farà l’estudi pratenc Vera-Tamayo i la relatoria anirà a càrrec de l’Eli Martín, que ja treballen perquè ben aviat puguem veure i escoltar la Guia Sonora.  


- Te recomendamos -
Artículo anteriorPrevenció contra la violència masclista amb l’alerta de l’App de Seguretat
Artículo siguienteL’oficina del Síndic de Greuges visitarà el Prat el 20 de gener
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí