Inicio Actualidad L’Ajuntament realitza més de vint intervencions als arbres malmesos per la darrera...

L’Ajuntament realitza més de vint intervencions als arbres malmesos per la darrera tempesta.

Esteu aquí

El departament de Manteniment i Serveis Urbans de la ciutat ha dut a terme unes tasques intensives de poda i retirada d’arbres que s’han vist afectats.

dijous, 23 setembre, 2021 – 14:15


Durant el dissabte de la setmana passada, la ciutat va patir unes pluges molt intenses que van produir diversos desperfectes: els més importants van ser els que van afectar diferents arbres. Fruit d’aquest episodi, l’Ajuntament, a través del departament de Manteniment i Serveis, ha realitzat un total de 22 intervencions que han consistit en la poda o la retirada total dels arbres afectats. Durant la propera campanya de plantacions es substituiran els exemplars més afectats.

MAS:  L'agermanament de Garrovillas i el Prat es reactivarà el 3 de febrer amb una visita institucional a la ciutat extremenya i una exposició fotogràfica de Fernando Vecino


Aquestes intervencions han tingut lloc a diferents indrets com ara l’Avinguda Verge de Montserrat, el carrer Riu Túria i la plaça Louis Braille, entre d’altres. Us recordem que amb l’aplicatiu Amb tu, un Prat Millor, podeu reportar qualsevol incidència que trobeu als carrers i parcs de la ciutat.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorComencen les obres d’urbanització del Parc Central del barri de la Barceloneta
Artículo siguienteÈxit de participació a la 18a Trobada de Dones
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí