Inicio Actualidad El Prat commemorà l’any nou xinès amb una xerrada per donar a...

El Prat commemorà l’any nou xinès amb una xerrada per donar a conèixer més la seva cultura

dilluns, 23 gener, 2023 – 13:45


El proper dijous de 26 de gener, a les 19 h, les Cases d’en Puig (pl. l’Agricultura, 2) acolliran la xerrada “Cultura xinesa: pensaments, valors i conceptes”.


Una activitat que té per objectiu commemorar l’arribada de l’any nou xinès a la nostra ciutat i que serà a càrrec de la mediadora Chia Ning Chung, i que comptarà amb la presència de tres ciutadanes del Prat d’origen xinès.


La xerrada tractarà sobre què pensen les persones de cultura xinesa sobre temes com l’educació infantil, la salut, la relació amb les persones grans, el treball, el lleure i les festes. 

MAS:  Nous perfils oficials a Instagram i a Facebook


L’any del Conill d’aigua


Vigilància, enginy, prudència i rapidesa mental: el conill simbolitza tot això a l’horòscop xinès i aquest és l’any del conill. La Xina celebra el seu nou any seguint el seu propi horòscop, que es regeix per les fases de la Lluna. Enguany, ha començat el diumenge 22 de gener 2023.


Per més informació us podeu adreçar presencialment a les Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 2) o a través del telèfon 93 379 0050 (ext. 5608).


Xinnian Kuaile


Feliç any nou!


- Te recomendamos -
Artículo anteriorPublicat el calendari fiscal per a 2023
Artículo siguienteL’exposició ‘El Prat, el meu lloc al món, el nostre lloc al futur’ es podrà veure en diversos equipaments municipals
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí