Inicio Actualidad L’exposició ‘El Prat, el meu lloc al món, el nostre lloc al...

L’exposició ‘El Prat, el meu lloc al món, el nostre lloc al futur’ es podrà veure en diversos equipaments municipals

Esteu aquí

La mostra sobre els nous projectes i serveis que s’estan posant en marxa en el marc del desplegament del PAM comença una itinerància al Centre Cívic Jardins de la Pau i es podrà visitar també al Sant Jordi – Ribera Baixa i al Cèntric Espai Cultural.

dilluns, 23 gener, 2023 – 14:15


A partir d’avui, ja està instal·lada al Centre Cívic Jardins de la Pau l’exposició ‘El Prat, el meu lloc al món, el nostre lloc al futur’, la mostra dels projectes i serveis que s’estam pòsant en marxa en el marc del desplegament del Pla d’Actuació Municipal 2020-23, amb què s’assenten les bases de la ciutat dels anys futurs. L’exposició es va inaugurar a la 49a Fira avícola, on ja va rebre una molt bona acollida, i ara es trasllada a diferents punts perquè tothom la pugui visitar.

MAS:  La 18a Trobada de Dones arrenca amb una xerrada sobre les desigualtats del repartiment del treball a la llar


La mostra fa un repàs sobre aquelles iniciatives més destacades que s’estan posant en marxa al Prat, com per exemple:


  • La nova residència per a la gent gran ‘Una habitació pròpia’: trobareu tots els detalls del nou edifici i una maqueta que l’acompanya. A més a més, es va un repàs per les mesures més importants en matèria d’acció social que s’estan duent a terme.

  • Els projectes d’habitatges públics de lloguer assequible: us expliquem la tipologia de pisos així els passos a seguir per sol·licitar-ne un. I ho posem en context: expliquem les línies més rellevants del Pla d’habitatge vigent.

  • Energia del Prat: la comunitat energètica de la ciutat, amb un model similar a Aigües del Prat, que generarà electricitat més neta, social i comunitària. Hi podreu trobar l’enllaç QR directe per adherir-vos.

  • Les pacificacions de carrers, que els fan més amables i transitables: la prioritat és del vianant, la pandèmia ens ha demostrat que necessitem espais públics de qualitat.

  • El futur barri Seda – Paperera, ubicat a l’eixample nord: un espai que serà pioner a tot l’Estat.


La mateixa exposició es traslladarà a dos punts més de la durant duran les pròximes setmanes:


  • A partir del 13 de febrer, al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa

  • A partir del 6 de març, al Cèntric Espai Cultural


Per últim, cal ressaltar que el pròxim dijous, 9 de març al Cèntric Espai Cultural, tindrà lloc l‘audiència pública de balanç de compliment del PAM. El PAM i el seu grau de compliment es pot consultar en temps real en aquest espai web.


 


 


 

MAS:  Els hàbits saludables, protagonistes de la 6a Festa de la Salut i de l'Activitat Física

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Prat commemorà l’any nou xinès amb una xerrada per donar a conèixer més la seva cultura
Artículo siguienteMolt bona rebuda de la programació de la propera temporada del Teatre L’Artesà
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí