Inicio Actualidad Publicat el calendari fiscal per a 2023

Publicat el calendari fiscal per a 2023

L’Ajuntament de Cornellà ja ha fet públic el calendari del contribuent per a 2023, on es detallen els períodes de pagament dels diferents impostos i taxes municipals. De forma general, hi ha tres períodes de pagament voluntari per a aquells contribuents que no tenen el rebut domicilat (de març a maig, de juny a setembre i de setembre a desembre, depenent del tribut).

També s’aproven les dates en què es domicilien els rebuts per als contribuents que han seleccionat aquesta forma de pagament. Depèn del tribut, el càrrec en compte pot ser únic, o bé en quatre o sis fraccions.

Domicilia el teu rebut

Per tal de facilitar el pagament dels impostos i preus públics de caràcter periòdic establert per l’Ajuntament de Cornellà, els contribuents que optin per la domiciliació bancària poden triar entre domiciliació en càrrec únic o en sis fraccions en la majoria dels casos. Qualsevol de les dues modalitats tindrà efectes l’any 2023 sempre que es presenti la sol·licitud abans del 19 d’abril de 2023

MAS:  25N, Cornellà reafirma el seu compromís contra la violència masclista

Per domiciliar el pagament, només cal demanar Cita Prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Cornellà. Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 377 02 12 o consultar l’apartat de Tràmits en línia de la Carpeta Ciutadana (en aquest cas, cal disposar d’un certificat digital).

També està previst a l’Ordenança General de Gestió i Recaptació el Termini Especial de Pagament (TEP). Consisteix en concertar el pagament dels rebuts en sis quotes els mesos senars, o dotze quotes de gener a desembre. Consulteu més informació a l’apartat de Tràmits.

 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCongelació dels impostos per a l’any 2023
Artículo siguienteEl Prat commemorà l’any nou xinès amb una xerrada per donar a conèixer més la seva cultura
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí