Inicio Actualidad L’Institut Esteve Terradas inaugura la biblioteca M. Carmen Brito (antiga Joan Salvat...

L’Institut Esteve Terradas inaugura la biblioteca M. Carmen Brito (antiga Joan Salvat Papasseit)

Aquests dies ha tingut lloc l’acte d’inauguració de la renovada biblioteca de l’Institut Esteve Terradas que passa a dir-se Biblioteca M. Carmen Brito (abans biblioteca Joan Salvat Papasseit), en record de M. Carmen Brito Ruiz (1970-2018), qui va ser professora d’informàtica a l’Institut Esteve Terradas des de 1998 fins a 2018, ocupant diversos càrrecs, com cap del departament d’informàtica i subdirectora de Formació Professional.

L’actual equipament s’ha transformat en un espai polivalent, modern i funcional, equipat amb materials moderns i amb última tecnologia. Amb gairebé 200 m2, compta amb quatre zones diferenciades (zona d’estudi, aula Ateca, espai Àgora i zona multifuncional ) que poden ser separades quan sigui necessari per uns panells mòbils que també poden fer la funció de pissarra blanca. 

READ  La Festa del Voluntariat serà al mes de maig

Ha estat dissenyat com un servei per facilitar la pràctica docent en el context de l’ensenyament i l’aprenentatge per a tothom, és a dir com un recurs educatiu de gran riquesa pedagògica i que ha de donar suport al projecte educatiu del centre. No es tracta només d’un lloc que convida a la lectura i on es consumeix informació, sinó d’un lloc on també se n’hi crea.

Totes les taules compten amb connexió elèctrica per treballar amb ordinadors, i excepte a la zona d’estudi, on el mobiliari és fix, en la resta de les zones les taules, també els puff de l’Àgora, són mòbils, de manera que l’espai es pot transformar en qualsevol moment. L’aula ATECA és l’espai d’innovació tecnològica del centre, on es poden realitzar reunions on i off-line i també per a activitats del Club de Realitat Virtual.

READ  El nou pavelló del CEM Estruch, a punt per a la pràctica esportiva

Biblioteca M.Carmen Brito
Institut Esteve Terradas i Illa
c/ Bonavista, 70 
08940 Cornellà de Llobregat
T. 93 377 11 00


- Te recomendamos -
Artículo anteriorFinalitza el Cicle Nazisme i camps nazis.
Artículo siguiente8.790 persones es beneficien dels serveis de la Fundació per a l’Atenció a Persones Dependents
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí