Inicio Actualidad 8.790 persones es beneficien dels serveis de la Fundació per a l’Atenció...

8.790 persones es beneficien dels serveis de la Fundació per a l’Atenció a Persones Dependents

Cada cop més persones en fan ús dels serveis que ofereix la Fundació per a l’Atenció a Persones Dependents. Segons les dades recollides a la memòra de 2021 presentada per l’entitat, unes 8.790 persones han gaudit dels programes i serveis, com la Residència Teresa Duran i els Serveis d’Atenció Domiciliària, s’han atès a unes 1.585 famílies i s’han servit 12.434 àpats a domicili.

La fundació compta amb uns 181 profesionales i personal que realitza tasques de suport voluntari, al voltant d’una trentena. A més, hi col·laboren una cinquantena de professionals que hi oferfeixen els seus serveis regularment com ara: perruquers, podòlegs, psicòlegs, monitors esportius, treballadores de la llar, etc.

La Fundació és una entitat sense ànim de lucre creada al 2005 per iniciativa de l’Ajuntament de Cornellà, la Diputació de Barcelona, la Creu Roja i Tecsal S.A., i que té com a objectiu la divulgació i l’estudi de problemàtiques específiques relacionades amb els col·lectius de persones com la gent gran i d’altres que tenen necessitats d’assistència o ajuda per poder realitzar per si mateixes les activitats de la vida diària i precisen d’assistència social i sanitària específica. 

MEMÒRIA 2021 – FUNDACIÓ PER A L’ATENCIÓ A PERSONES DEPENDENTS


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí