Inicio Actualidad Demà, acte de commemoració del 25è aniversari de la Fundació Rubricatus

Demà, acte de commemoració del 25è aniversari de la Fundació Rubricatus

dimecres, 23 novembre, 2022 – 15:45


Enguany, la Fundació Rubricatus està d’aniversari. Ja són 25 anys, des de que aquesta entitat sense ànim de lucre va néixer a la nostra ciutat amb l’objectiu de promoure i fomentar la integració social de les persones amb diversitat funcional.


Al llarg de la seva història, i través de diferents projectes i serveis, aquesta entitat pratenca ha estat clau en el desenvolupament de diferents polítiques socials que l’Ajuntament ha posat en marxa per millorar les condicions de vida de les persones amb diversitat funcional. Ara, és moment de reconèixer la seva trajectòria.


Acte de commemoració

READ  L'Ajuntament i el Col·legi d'Advocats de Barcelona promouran el coneixement de nocions jurídiques bàsiques entre la ciutadania


L’acte de commemoració es durà a terme demà, dijous 24 de novembre, a les 18 h. El lloc escollit és el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa.


La trobada s’iniciarà amb una visita a una exposició fotogràfica que repassarà els 25 anys d’història de la fundació. L’exposició es dividirà en quatre parts: l’origen: any 1997; el centre especial de treball; el centre ocupacional i els últims 10 anys, l’actualitat.


Després de la visita a l’exposició, les persones convidades es traslladaran a la sala d’actes del centre cívic per continuar amb el desenvolupament de la jornada. Serà el torn de diferents parlaments, que posaran en valor el treball de la fundació a la nostra ciutat.

READ  L’escola inunda el carrer a Sant Cosme


El primer serà a càrrec de la Sra. Imma Pérez, cap de personal i recursos humans de la fundació, que donarà pas a l’alcalde de la ciutat, Lluís Mijoler. Clourà, la presidenta de Rubricatus i Tinenta d’alcaldia de l’Àrea d’Acció Social i Comunitària de l’Ajuntament, Anna Martín.


Al acabar, es durà a terme una taula rodona anomenada ‘Passat, present i futur’. Un espai que servirà per fer balanç de l’evolució de la Fundació Rubricatus en aquests 25 anys, i que també establirà els reptes de futur per continuar treballant per millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional.


Al finalitzar hi haurà un espai de trobada informal per tal de que les persones assistents puguin compartir la seva mirada en un ambient amè i distès.

READ  Els col·legis electorals tanquen després d'una jornada que ha transcorregut amb normalitat

- Te recomendamos -
Artículo anteriorTrobada amb Frederic Prieto, José Montilla i Antonio Balmón per parlar de Sant Ildefons
Artículo siguienteGairebé el 80% dels residus del contenidor gris són reciclables
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí