Inicio Actualidad Nova edició del Festival de Música de Prop a Cornellà

Nova edició del Festival de Música de Prop a Cornellà

Cornellà celebra a partir d’aquest divendres, del 18 al 26 de novembre, el Festival de Música de Prop al voltant de la commemoració de Santa Cecília, la tradicional patrona de la música i dels músics. Una nova edició que té com a objectiu promocionar la música en general i el grups i intèrprets de la nostra ciutat. El Festival s’organitza cada mes de novembre des del 2018, i ofereix activitatas la majoria d’elles gratuïtes i a l’aire lliure, per a tots els públics. Moltes són participatives com “Micro o Piano obert”, on qualsevol persona pot atrevir-se a demostrar les seves dots artístiques.

Pel que fa als concerts que requereixen entrada: hi haurà un ‘Concert solidari de música palestina i catalana‘ organitzat per l’Associació Catalana per la Pau en el marc del programa Som Constructores, amb taquilla inversa, i el concert anual de l’Escola Municipal de Música Roser Cabanas per al qual l’entrada és gratuïta però com que l’aforament és limitat cal fer reserva prèvia a emusica@aj-cornella.cat.

READ  Cornellà reforça els dispositius de protecció de la seguretat ciutadana

- Te recomendamos -
Artículo anteriorMarcela Romero, una jove de Cornellà entre els premiats a l’Innobus 2022
Artículo siguientePresentat el nou centre de recursos contra les violències masclistes de la ciutat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí