Inicio Actualidad Soterrament de la línia d’alta tensió que hi ha des de Montesa...

Soterrament de la línia d’alta tensió que hi ha des de Montesa fins al camp de la UE Sant Ildefons

Aquest mes de juliol han començat les obres de soterrament de la línia aèria d’alta tensió AT 110 kV “Mas Figueres-Hospitalet”, que porta a terme la companyia Endesa Distribución Elèctrica, a l’entrada nord de la ciutat. Es tracta de la línia aèria d’alta tensió que discorre per la zona de l’antiga Montesa, per sobre del pati de l’escola Alexandre Galí i fins a la baixada al parc de Can Mercader per l’avinguda Salvador Allende. L’actuació afecta els municipis de Sant Joan Despí, Esplugues i Cornellà de Llobregat.

Les obres s’han iniciat per l’avinguda de Sant Ildefons, des de la rotonda amb la Ctra. d’Esplugues, on s’han tallat els dos carrils de sortida de la ciutat i s’han habilitat els d’entrada per mantenir el trànsit rodat en els dos sentits. La intervenció es farà per sectors, per tal de causar el mínim de molèsties al veïnat de la zona i tenint en compte les possibles afectacions al trànsit de vehicles i en les zones d’aparcament. Amb el soterrament de la línia es contribuirà a reduir l’impacte ambiental i visual a l’espai públic. 

MAS:  El més destacat del mes de març en xifres

Durant els propers mesos les obres avançaran per l’avinguda de Sant Ildefons, el carrer Camèlies i l’avinguda de la República Argentina fins arribar a l’accés al parc de Can Mercader davant del camp de la UE Sant Ildefons, on acabarà el soterrament en un recolzament de línia aèria dins de la zona del parc. El nou traçat soterrat es fa per la calçada i, donada la seva complexitat, es preveu que les obres tinguin una durada de 3 o 4 mesos.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorSoterrament de la línia d’alta tensió que va des de Montesa fins al camp de la UE Sant Ildefons
Artículo siguienteLa pagesia del Prat combina durant l’estiu el conreu de carxofes amb la collita de melons i d’altres productes de temporada
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí