Inicio Actualidad Presentat el nou centre de recursos contra les violències masclistes de la...

Presentat el nou centre de recursos contra les violències masclistes de la ciutat

dijous, 17 novembre, 2022 – 11:00


En el marc de les activitats del 25N, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, el passat dimecres 16 de novembre es va dur a terme la presentació del nou centre de recursos contra les violències masclistes de la ciutat.


Es tracta d’un nou espai al web municipal amb una sèrie de vídeos, documents i/o protocols, dividits en diferents categories, on la ciutadania podrà identificar tots els tipus de violències masclistes que encara avui en dia coarten la llibertat de les dones, per tal de fer-hi front amb les seves accions del dia a dia.

READ  El Prat participa en un estudi sobre adaptació al canvi climàtic del territori


L’acte es va realitzar al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa, a les 18 h.


Violències derivades del conflictes armats


A banda de la presentació del centre de recursos, també es va fer una xerrada entorn al tràfic d’éssers humans i a les violències derivades dels conflictes armats, realitzada per l’entitat SICAR, especialitzada en l’abordatge d’aquesta temàtica, un tema que està d’actualment malauradament a causa del conflicte bèl·lic entre Rússia i Ucraïna. Situacions de conflicte com aquesta propicien tot un seguit de vulneracions dels drets humans, especialment dels col·lectius més vulnerables, com  les dones i els infants, que davant d’aquesta situació de guerra poden ser objecte de tracta.


Des de SICAR, es va fer una petita introducció sobre la situació actual i sobre les eines existents per actuar amb les persones refugiades que fugen d’aquest conflicte armat.

READ  Més d’una vintena d'artistes graven una cançó contra l'ampliació de l'aeroport

- Te recomendamos -
Artículo anteriorNova edició del Festival de Música de Prop a Cornellà
Artículo siguienteLa Biblioteca Antonio Martín participa en la presentació del llibre “Padrines” amb una bateria d’accions
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí