Inicio Actualidad Torna “El club del tàper: Dinem juntes?”

Torna “El club del tàper: Dinem juntes?”

Esteu aquí

Més d’una vintena de persones van reunir-se a la Palmira per dinar plegades i celebrar la primera edició postpandèmia del Club del tàper

dilluns, 14 novembre, 2022 – 17:15


El passat dijous, 10 de novembre, el vestíbul de la Palmira s’omplia de gent a l’hora del dinar. Tothom duia el seu tàper i feia cua per descobrir amb qui compartiria taula. Era la primera edició postpandèmica del ‘Club del tàper: Dinem juntes?’ i les ganes de compartir àpat amb gent diversa omplien l’ambient.


Ben aviat, les taules de l’espai de trobada van ser ocupades per les participants: gent gran del centre, membres de les associacions residents Roda Blava o l’Associació de Veïns del Nucli Antic, talleristes i companys del projecte d’Èxit educatiu, treballadores del Prat Ràdio, instituts i altres departaments com el de Joventut… Cada grup era pensat perquè la gent es conegués una miqueta més i compartís experiències!

READ  El Citilab acull una jornada d'Innobaix adreçada a les dones directives


Unes petites targetes, que estaven plantejades per dinamitzar les converses, en molts casos van acabar oblidades al centre de les taules. No calien pas: els temes volaven d’uns als altres i es notava la il·lusió de tornar a dinar plegades.


Arribant al final de l’àpat, la invitació de donar la volta als mantells individuals que cadascú tenia va descobrir unes preguntes en format “menú” per poder valorar l’activitat. De Primers: Alguna cosa que t’hagi sorprès; Segons: El que més t’ha omplert; Postres: El més dolç.


Les converses enriquidores i, sobretot, la companyia van resultar ser el plat estrella. Els bombons que va dur la Laura del Prat Ràdio van ser, sens dubte, el més dolç. Tanmateix, el salmorejo que va preparar per tothom Roda Blava no es va quedar sense una menció especial!

READ  L’alumnat del Jaume Balmes i la gent gran de Sant Cosme tanquen el curs del seu projecte de relació intergeneracional amb una festa


Tot d’anècdotes anaven sorgint i el recull de totes elles feien palesa, una vegada més, la necessitat ciutadana de compartir aquests espais de trobada al voltant d’un acte tan quotidià com és el dinar plegades. Recuperar aquests moments d’asseure’ns i aturar-nos simplement a gaudir de la companyia de gent amb qui tenim un vincle, sigui laboral o veïnal, crea la comunitat que dona vida a la Palmira.  


 


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat organitza la setmana del consum transformador per qüestionar el Black Friday
Artículo siguienteEl presidente de Aguas de Valencia imputado por tráfico de influencias de David Madí
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí