Inicio Actualidad Matinal festiva aquest dissabte al barri de Sant Ildefons

Matinal festiva aquest dissabte al barri de Sant Ildefons

“Sant Ildefons és la seva gent”. Amb aquest lema s’ha organitzat el dissabte 12 de novembre, a la plaça de Sant Ildefons, una matinal festiva en el marc de la celebració dels 62 anys d’història del barri, una retrospectiva que recull l’exposició situada a la carpa de la plaça de Sant Ildefons: “Sant Ildefons. Una història compartida a Cornellà”.

La festa és oberta a tota la ciutadania i comptarà amb l’animació de la Xaranga Sarau  (inici cercavila a la plaça Europa, a les 10.30h), activitats familiars a la plaça Sant Ildefons, mostra d’entitats del barri, tallers de graffitti, serigrafia, jocs infantils, i exhibicions de balls de les entitats participants. I a partir de les 13 h, no us heu de perdre el vermut musical amb el grup “Land Rover”.

READ  El Prat i el seu barri de Sant Cosme diuen prou a les violències masclistes amb una nova edició del “Clic per les dones”

També podreu fer una visita guiada a l’exposició per conèixer alguns detalls del barri que us sorprendran, com: per què se la coneix com a “Ciutat Satèl·lit? sabíeu de l’existència de coves habitades per famílies a Cornellà? I que als anys 90 van coincidir 80 nacionalitats diferents al barri?…  Un passeig pel passat, present i futur del barri Sant Ildefons, la seva riquesa socio-cultural, i els seus projectes (horari de la carpa: de dilluns a divendres matins de 9 a 15 h / tardes de 16 a 20 h / Diumenges i festius: de 9 a 14 h i de 14’30 a 20 h).

I a l’exterior de la carpa, trobareu una mostra itinerant: “A través de la mirada”, es tracta d’una mostra fotogràfica plantejada des del respecte i l’afecte a totes aquelles persones d’orígens i procedència diversa que han contribuït amb el seu esforç i la seva il·lusió a que el barri de Sant Ildefons i la ciutat de Cornellà siguin un lloc millor.
*Totes dues exposicions són gratuïtes i es poden veure fins a l’ 11 de desembre.

READ  L'Ajuntament de Cornellà dona suport als Castellers per al concurs de Tarragona

CONSULTEU LA PÀGINA QUÈ FER A CORNELLÀ per conèixer la programació cultural i accedir a la compra d’entrades  d’espectacles, així com obtenir informació actualitzada dels diferents esdeveniments de la ciutat.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLeonard Cohen serà el protagonista d’una nova edició del cicle El Descompositor
Artículo siguienteEl proper dimecres 16 de novembre, presentació del nou centre de recursos contra les violències masclistes de la ciutat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí