Inicio Actualidad Leonard Cohen serà el protagonista d’una nova edició del cicle El Descompositor

Leonard Cohen serà el protagonista d’una nova edició del cicle El Descompositor

Esteu aquí

El 17 de novembre, Alberto Manzano visitarà La Capsa per fer un recorregut per la vida i obra del músic i poeta canadenc

dijous, 10 novembre, 2022 – 18:15


El Descompositor és un club d’escolta i descoberta de músiques de forma compartida, un espai de trobada amb un convidat que, a partir d’un tema o d’un estil musical concret anirà filant un seguit de cançons i ens ajudarà a ubicar-les en el temps, en l’espai, en les ideologies que amaguen… Des dels seus inicis han passat per El Descompositor músics i experts com Miqui Puig, Gemma Humet, Kiko Amat, Dani Nel·lo, Paco Loco o Lady R.

READ  Els Premis Ciutat de Cornellà 2022 posen en valor el talent i el progrés social


El proper dijous 17 de novembre reprenem aquest cicle amb una nova edició al voltant de la imprescindible figura del músic i poeta Leonard Cohen. El recorregut a través de la vida i obra del cantautor canadenc, la farà Alberto Manzano, autor de diverses biografies i amic personal del músic És escriptor, poeta, traductor, assagista, periodista i productor musical i ha editat discos sobre Leonard Cohen o traduït més d’un centenar de les seves lletres de cançons però també de Bob Dylan i Patti Smith, entre d’altres.

Li hem demanat Alberto Manzano que ens faci un petit tast del què compartirà amb nosaltres a la seva xerrada: 


“Conocí a Leonard Cohen con su famosa gabardina azul y un sombrero gris de ala ancha. Pasó ante mí con paso lento y se detuvo frente a una catedral gótica cuyas agujas se pierden en las alturas – aunque prefiere el románico, “Es más bajo, está más cerca del corazón,” me dijo. Nos sentamos en las escaleras de una ciudad costera bajo el denso silencio de la fresca brisa. Le vi dormirse en el suelo con sus botas como almohada. Es humilde, elegante y libre. Camina rápido y habla despacio. Dice lo que piensa, y mañana te dirá otra cosa. He visto sus serenos ojos verdes perseguir a las mujeres y encender una vela a María Magdalena. Era un hombre del pasado, que vivía el presente, mirando el futuro.”


Tant si sou incondicionals de Leonard Cohen com si simplement, voleu descobrir la seva figura, ampliar horitzons, gaudir de la música i la seva història en comunitat… us esperem el pròxim dijous 17 de novembre a les 19h a La Capsa!

READ  Mostra de voluntariat per "posar-li cara" a les persones voluntàries de Cornellà


- Te recomendamos -
Artículo anteriorDesactivat el pla d’emergències per risc químic, després de l’extinció de l’incendi a la depuradora
Artículo siguienteMatinal festiva aquest dissabte al barri de Sant Ildefons
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí