Inicio Actualidad Taller de benestar animal al SPAI

Taller de benestar animal al SPAI

Esteu aquí

Les persones assistents van gaudir de la companyia de Musa i Valdés. La sessió va ser conduïda per Belén Barrantes, de Curecan

dimecres, 2 novembre, 2022 – 14:15


La darrera setmana d’octubre, es va fer una sessió per conèixer més els nostres animals.  El taller pràctic es va dissenyar a proposta de les persones usuàries del Servei Integral per a les Conductes Addictives.


Durant l’activitat, es van explicar les necessitats bàsiques dels animals de companyia, principalment gat i gos: opcions d’alimentació, necessitats d’exercici físic, atencions veterinàries i la manera de treballar el vincle afectiu persona-animal per gaudir de la companyia mútua.


La darrera part de la sessió va ser pràctica. Mitjançant l’ús del clicker, una eina bàsica de l’ensinistrament en positiu, Musa i Valdés (els animals protagonistes) van seguir les indicacions de les persones assistents. La sessió va ser conduïda per Belén Barrantes de Curecan.

MAS:  Es reactiva l'avís preventiu per contaminació de PM10 (27/1/2022)


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCornellà acull el 6è Congrés de Dones del Baix Llobregat
Artículo siguientePromoció de 56 habitatges amb protecció oficial al sector Siemens-Elsa
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí