Inicio Actualidad Indisciplinats, el cicle que trenca les disciplines

Indisciplinats, el cicle que trenca les disciplines

Esteu aquí

La Capsa, el dispositiu /Unzip i el Teatre L’Artesà presenten el festival Indisciplinats, del 16 al 18 de desembre

dilluns, 29 novembre, 2021 – 10:00


La Capsa, Unzip i L’Artesà uneixen les seves forces per presentar Indisciplinats, el festival de les arts al Prat que estableix un diàleg entre disciplines i ofereix un programa conjunt i divers de propostes escèniques, musicals i d’arts visuals.


Aquest nou Indisciplinats ens farà revisar la nostra mirada sobre les arts i ens situarà en nous terrenys, lluny de les formes preestablertes. Una programació que vol contribuir a expandir l’expressió artística i ens presenta allò indisciplinat com a via per escapar dels espais prefixats. No es tracta d’anar més enllà de les disciplines sinó de trencar-les.


Durant aquests tres dies veurem propostes artístiques i comunitàries que ocuparan els diferents centres culturals de la ciutat per gaudir de la creació contemporània. Així, instal·lacions, exposicions, performances i trobades, universos sonors i dansa entraran en diàleg.

MAS:  Horaris i serveis especials per Tots Sants


La instal·lació plàstico-sonora de cabosanranroque sobre l’obra poètica i teatral de Joan Brossa; un cos empresonat en el terrari de Crisálida que a través de la dansa acull figures i imatges que l’impulsen a un futur encara sense noms ni formes; i Várvara, de Bárbara Sánchez, un acostament feminista a l’arquetip cristià de Maria Magdalena partint de llocs aparentment tan dispars com la cultura valenciana del bacalao i la idea mística de l’èxtasi són algunes de les propostes escèniques d’aquesta segona edició del cicle.

Indisciplinats és també música i art sonor. A La Capsa ens podrem endinsar en l’univers sonor de la multi-instrumentista basca Elena Setién i les seves sinuoses atmosferes; Isabel do Diego portarà el seu cant monstruós d’electrònica sacralitzada meitat humà, meitat animal, meitat esperit; i Wekafore revolucionarà la sala amb el seu nou projecte que defineix com teatre pop postmodern.

MAS:  Mor la historiadora del Baix Llobregat Gemma Tribó


Totes aquestes propostes escèniques  en diàleg amb els projectes artístics de la convocatòria d’Unzip d’enguany. El viver de plantes de cures activat per Marguerita Isola; les performances travessades pels quatre elements que ens proposa el Ramón Guimaraes; una “altra merda d’exposició” en la què @otraputacuentadedibujos ens trasllada a la part més punk, derrotada i orgullosa de la ciutat; la recuperació del patrimoni acústic pratenc que fan la Ginebra Raventós i EMARX; i les obres de les artistes Vanesa Alami i Susana Vilchez, Enric Escofet i el col·lectiu El Desván.

El festival ens proposa itineraris d’un dia que connectaran els centres cívics de la ciutat, L’Escola d’Arts Visuals del Prat, el Centre d’Art Torre Muntadas, L’Artesà i La Capsa, però també és possible escollir dins del programa que es desenvoluparà de dijous a dissabte.  A més de les entrades per a cada activitat, el festival ofereix un abonament de 24€ que permetrà experimentar totes les accions del festival i gaudir de l’acompanyament al programa de cada dia amb diferents agents artístics i culturals: R. Marcos Mota (artista, comissària i investigadora, codirectora de El Palomar), la Sara Serrano (directora i mediaturga, component del col·lectiu Demoledora) i Lara Solano

MAS:  Cornellà, un model de ciutat més verda i sostenible


Venda d’entrades i tota la informació de les propostes a elprat.cat/indisciplinats  


- Te recomendamos -
Artículo anteriorFem “Un clic per les dones”, acció sensibilitzadora contra la violència vers les dones al barri de Sant Cosme
Artículo siguienteCornellà inicia una campanya per identificar genèticament els gossos
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí