Inicio Actualidad Per una ciutat més cívica: mobles i trastos mai a la via...

Per una ciutat més cívica: mobles i trastos mai a la via pública

L’Ajuntament de Cornellà va engegar fa un any un servei de recollida de mobles i altres trastos voluminosos a domicili, prèvia concertació de cita.

Es tracta d’un servei gratuït i exclusiu per a particulars, i en els primers 12 mesos s’han gestionat més de 6.000 recollides que suposen una mitjana mensual de 45 tones de material (mobles, trastos, o electrodomèstics de grans dimensions).
El procediment és molt senzill: cal trucar al 93 634 55 55 o sol·licitar la recollida a través de la pàgina web https://ajuntament.cornella.cat/mobles, on haurem de concertar dia per a la recollida. La nit abans només caldrà *deixar l’objecte al vestíbul de l’edifici (o al costat de la porta si és un habitatge unifamiliar), i els serveis municipals el passaran a recollir durant el matí del dia indicat.

READ  Uns 3.600 infants i joves han participat als casals i activitats d’estiu al Prat durant el mes de juliol

*Recordeu que abandonar articles voluminosos a la via pública, encara que sigui a prop d’un contenidor, està sancionat amb 200 euros.

COM FUNCIONA?
Cal trucar al 93 634 55 55 o sol·licitar la recollida a través de la pàgina web https://ajuntament.cornella.cat/mobles, on haurem de concertar dia per a la recollida. La nit abans només caldrà deixar l’objecte al vestíbul de l’edifici (o al costat de la porta si és una vivenda unifamiliar), i els serveis municipals el passaran a recollir durant el matí del dia indicat.

QUÈ NO ES RECULL?
· Restes d’obra, runes, sanitaris…
· Restes de jardineria.
· Productes específics (pintures, fluorescents, piles, dissolvents…).
· Electrodomèstics canviats per uns de nous (el comerç s’encarrega de recollir els vells quan es lliura el nou).

READ  Citilab acull la trobada de Laboratorios Bibliotecarios

- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Ajuntament del Prat lliura la Medalla de Ciutat a l’Hospital de Bellvitge coincidint amb el seu 50è aniversari
Artículo siguienteInaugurada l’Aula de Benestar Animal del segon semestre
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí