Inicio Actualidad Aquest diumenge arrenca amb una festa als carrers l’edició més inclusiva del...

Aquest diumenge arrenca amb una festa als carrers l’edició més inclusiva del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà

Aquest dilluns, l’Ajuntament de Cornellà ha presentat en roda de premsa la 19a edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel, al bar del Teatre Lliure de Montjuïc (Barcelona), amb l’assistència de Jordi Juanet ‘Boni’ i Sílvia Compte d’Alapista!, encarregats de la direcció artística del festival, i Ot García, Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat. En aquesta edició, trobarem més de 60 espectacles de més de 100 artistes i 52 companyies repartits per 20 espais de la ciutat.

La 19a edició del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà-Memorial Charlie Rivel se celebrarà del 16 al 23 d’octubre i s’inaugura aquest diumenge 16 d’octubre amb una festa als carrers de Cornellà, després de 4 anys sense poder-se celebrar, a partir de les 11 h a la plaça de l’Església de Cornellà amb la participació del showman Pep Callau, el Karaoke de De Mortimers i els tallers de Kanaya Circ i Sienta La Cabeza. Una novetat d’aquesta 19a edició que envairà l’espai públic per fer del festival una gran celebració per a tots i totes.

MAS:  Paraula de Dones: un guateque disruptiu

Dintre d’aquesta programació destaquen quatre estrenes: B.O.B.A.S. de Jimena Cavalletti (coproducció del festival), Ridi Pagliaccio d’Asaco ProduccionesRocket Carnival Clownz de la Cia. Passabarret i Solo de Roi Borrallas. També trobarem propostes com les de Los GalindosCompagnie de la LibertéLa ChurryPistacastroMarcel Tomàs & Cascai Teatre o Sil de Castro, entre moltes altres companyies i artistes.

Per primer cop en la seva història el festival lliurarà tres Premis Nas d’Or: el que no es va poder atorgar l’any 2020 i el doble premi als germans Raluy que s’atorga aquest 2022.


UN FESTIVAL PER A TOTHOM
L’Ajuntament de Cornellà s’alia amb l’ONCE en aquesta edició per encetar un procés d’accessibilitat del festival amb àudio descripció i llenguatge de signes als espectacles. De moment, per aquesta edició s’està treballant l’àudio descripció de dos espectacles: La Orquesta de malabares de la Cia Pistacatro i Baobab de La Pera Llimonera, a més de l’entrega dels Nassos d’Or traduïda al llenguatge de signes. 

MAS:  Nou horari de visites a l'Hospital de Bellvitge

És d’aquesta manera com el festival torna a la ciutat quatre anys després per tornar a omplir els seus carrers de somriures, apropant la cultura i el món del clown als ciutadans i ciutadanes gràcies a l’Ajuntament de Cornellà i a la direcció artística d’Alapista!. Un esdeveniment que arriba a gairebé tots els barris del municipi i converteix la ciutat en el principal escenari i als cornellanencs i les cornellanenques en els principals partícips.

Torna la carpa a la plaça de Catalunya, amb les GALES ALAPISTA! els dies 19, 20, 21 i 22 d’octubre, a més a més dels espectacles a les sales de la ciutat, amb la novetat de dos espais nous: Sala Padró i Espai Castellers. I durant tots els dies els carrers de Cornellà estaran plens d’animació i espectacles gratuïts ALAIRE! 

MAS:  Guía para conseguir el subsidio o paga del SEPE para mayores de 52 años en Baix Llobregat

DESCARREGA’T AQUÍ LA NOTA DE PREMSA COMPLETA

      WEB DEL FESTIVAL DE PALLASSOS

        AGENDA DEL FESTIVAL DE PALLASSOS 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorComencen les festes del Pilar al barri de Sant Ildefons
Artículo siguienteEl #4Raons a punt per celebrar la seva edició més electrònica i carregada de talent local
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí