Inicio Actualidad Prop de 1.500 infants del Prat participaran en Jocs Esportius Escolars a...

Prop de 1.500 infants del Prat participaran en Jocs Esportius Escolars a partir de novembre

Esteu aquí

Els jocs escolars engloben disciplines esportives diverses, com el futbol sala, el bàsquet, el futbol 7 o el voleibol

Partit de bàsquet dels Jocs esportius escolars de maig de 2017 (imatge d’arxiu)

divendres, 28 octubre, 2022 – 12:00


Prop de 1.500 infants i joves del Prat participaran als Jocs Esportius Escolars (JEE) d’àmbit local o comarcal, que arrenquen el mes vinent. Els jocs escolars engloben disciplines esportives diverses, com el futbol sala, el bàsquet, el futbol 7 o el voleibol. Aquesta temporada, els jocs preveuen recuperar el nivells de participació previs a la pandèmia.

READ  Actes per commemorar la Diada Nacional de Catalunya


Pel que fa al futbol sala, es preveu que 45 equips del Prat participin en JEE locals i comarcals en les seves diferents categories. En la disciplina de futbol 7, els equips locals del Prat participaran en les categories d’educació infantil i de prebenjamí dels JEE comarcals.


Pel que fa al bàsquet, en total s’han inscrit 25 equips del Prat en les categories prebenjamí, benjamí i aleví dels JEE locals i comarcals.  Equips pratencs també participaran a les lligues comarcals i del barcelonès en categoria infantil, cadet i juvenil.


La lliga comarcal de voleibol també comença a principis de novembre i, a partir de desembre, arrencaran els Jocs Escolars d’esports individuals de disciplines com el cros, l’atletisme, la gimnàstica rítmica, el patinatge de velocitat i el patinatge artístic, entre d’altres.

READ  Comencen les obres entre l'Avinguda dels Alps i la carretera de l’Hospitalet


- Te recomendamos -
Artículo anteriorNou espai de dol perinatal al Cementiri del Sud del Prat
Artículo siguienteLa Policia local comença a multar les motos i ciclomotors mal aparcats
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí