Inicio Actualidad Aquest cap de setmana celebrem les festes del Pedró

Aquest cap de setmana celebrem les festes del Pedró

Coincidint amb la festivitat de Sant Miquel, patró del barri del Pedró, l’associació de veïns i altres entitats del barri han organitzat un seguit de propostes lúdiques per a tota la família. Dijous 29 de setembre, a les 20 h, hi haurà una missa a la parròquia de Sant Miquel, on cantarà el cor de l’Orfeó Catalònia. L’endemà, divendres 30, a les 20.30 h, la festa comença amb el correfoc, primer en versió infantil i després per al públic adult, pels diferents carrers del barri. A les 22 h, s’ha programat una actuació de DJ a la plaça Pallars.

El cap de setmana és quan s’aglutinen més activitats. Des de les 11 h del dissabte i fins a les 23 h, hi haurà mercat d’artesania (a la plaça del Trinquis) i cercaviles, concerts i actuacions a la plaça Pallars. Diumenge 2 d’octubre, la festa continuarà des de les 10 h, amb partits d’escacs, botifarrada popular, actuacions musicals i, per finalitzar la festa, havaneres, a les 20 h.

READ  Demà, 7 de març, acte de ciutat a la plaça de Catalunya per commemorar el Dia Internacional de les Dones

A les festes del Pedró col·laboren les entitats: Associació de Veïns del Pedró, Orfeó Catalònia, Foment de Cultura Popular de Cornellà, Peña Los Aficionaos, Hermandad del Rocío, Cofradía Cristo de la Buena Muerte, Castellers de Cornellà, Diables de Cornellà, Factoria de Foc i la Parròquia de Sant Miquel.

DESCARREGA’T ELPROGRAMA DE LES FESTES DEL BARRI DEL PEDRÓ


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl LECXIT busca persones voluntàries
Artículo siguienteUna tardor plena de música a La Capsa
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí