Inicio Actualidad Inversió municipal de 400.000€ en obres de reparació aquest estiu

Inversió municipal de 400.000€ en obres de reparació aquest estiu

L’Ajuntament de Cornellà ha aprofitat els mesos d’estiu per a dur a terme petites reparacions en equipaments esportius i educatius, aprofitant el final de les classes i la disminució de l’activitat a la ciutat. Aquest any, s’han invertit al voltant de 400.000 euros.

En primer lloc, s’ha renovat el paviment de tot el Mercat Municipal de Sant Ildefons per garantir-ne el impermeabilització. Les obres, amb un cost total de 260.000 euros, s’han dut a terme durant el mes d’agost, i per aquest motiu el mercat ha estat tancat. Al col·legi Sant Miquel s’ha renovat la pista esportiva de formigó i s’ha fet una nova rampa i una escala per garantir-ne l’accés adaptat. A més s’ha canviat la seva il·luminació, amb tecnologia LED, i s’han pintat les pistes de minibàsquet, de vòlei i de futbol. Tot plegat ha costat 48.052,50 euros (IVA inclòs). També, s’ha renovat el paviment de fusta de la pista poliesportiva de l’Espai Esportiu Sant Ildefons, deteriorat per l’ús. La reparació, que ha costat 18.788,67 euros, ha consistit en la substitució de les peces més malmeses, polir i envernissar tot el terra.

READ  El pessebre de la plaça de la Vila ja té data d’inauguració

A nivell d’espai públic, s’ha renovat el paviment de la rampa d’accés del Parc Esportiu Llobregat, situat al barri Riera. La nova rampa, que ha costat 15.000 euros (IVA inclòs), s’ha executat amb formigó fotocatalític per garantir l’absorció de CO2 a l’ambient. Al barri Gavarra, s’ha construït una nova rampa i escales a la plaça de Reus, que soluciona els problemes d’accessibilitat dels veïnat. El pressupost ha estat de 30.000 euros (IVA inclòs). I a Almeda, s’ha renovat la vorera del carrer Baltasar Oriol (al costat de la plaça de Joan Miró), que estava en mal estat, trencada i aixecada per les arrels dels arbres. La reforma garanteix una mobilitat més segura, especialment per als infants que surten de l’escola Dolors Almeda. Aquesta reforma ha costat 27.000 euros (IVA inclòs).

READ  Al Praticipa d’enguany els infants de la ciutat descobriran perquè El Prat és el seu lloc al món


- Te recomendamos -
Artículo anterior“Abans, jo pensava que el Prat era una pista d’aeroport, però ara que l’he anat coneixent, crec que molta gent de fora no és conscient de la riquesa que té”.
Artículo siguienteNova convocatòria de places de voluntariat al CRAM
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí