Inicio Actualidad Ràdio Hangar i Hangar Live!

Ràdio Hangar i Hangar Live!

Esteu aquí

Ràdio Hangar celebra el seu final de temporada amb una sèrie de concerts locals i un programa obert al públic.

dimarts, 12 juliol, 2022 – 13:15


Ràdio Hangar és el podcast sobre música urbana de La Capsa, és un projecte jove i comunitari que busca servir d’altaveu per les propostes i artistes de la ciutat. El programa neix en un format audiovisual a youtube, i s’estén a plataformes d’escolta de podcast com iVoox, Spotify i la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona. A cada episodi fem una entrevista creuada entre un artista de fora de la ciutat amb un altre de dins de la ciutat, per trobar punts en comú a la seva carrera , perquè intercanviïn opinions i per a ajudar que les propostes del Prat arribin una mica més lluny. A més a més, a cada episodi es repassa l’actualitat musical de la ciutat i es parla de temes d’actualitat.

MAS:  El PSC, el partit més votat a les eleccions generals al Prat
Aquest dissabte 16 celebrarem el final de la primera temporada amb un programa obert al públic i amb una sèrie de concerts. El programa començarà a les 18h a la sala, l’entrada serà gratuïta i podreu veure en directe com funciona l’equip de Ràdio Hangar des de dins. Els protagonistes de l’entrevista d’aquesta edició final són JDíaz i D.Nadie, i, com sempre, farem un repàs a l’actualitat musical.
A més a més, com que la missió del projecte és la de visibilitzar les iniciatives de música urbana de la ciutat, hem volgut unir tots els convidats de la temporada per a oferir un concert que serveixi com a cloenda d’aquesta primera etapa però que també serveixi com a espai per la comunicació i el diàleg entre les creadores d’aquest gènere, servint de llavor per a futures col•laboracions i concerts.

MAS:  La 19a Trobada de Dones aplega a més d’un centenar de participants
Els concerts els farem sota el no m d’Hangar Live! i començaran a les 20h al pati d’entre Promoció Econòmica i La Capsa, i la música s’estirarà fins la 1h de la matinada. Aquest és el line up:
D.Nadie.

– Poncelam

– Young T.T + Avilés + Malaje

J.Díaz

– Paula Romero
Estarà presentat per Zé Gueretti i tindrem els dj set de T-Cun i El Salao.

Tots dos esdeveniments són gratuïts pel que si voleu assistir només heu de recordar les hores i mirar de ser puntuals. Ràdio Hangar començarà a les 18h a la sala i Hangar Live! a les 20h al pati de Promoció Econòmica, us hi esperem!


- Te recomendamos -
Artículo anteriorConcentració amb motiu de l’aniversari de l’assassinat de Miguel Ángel Blanco
Artículo siguienteLa Policia Local posa en marxa una campanya d’informació per evitar l’aparcament de motos a les voreres
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí