Inicio Actualidad S’obren les preinscripcions per a L’Escola d’Arts en Viu

S’obren les preinscripcions per a L’Escola d’Arts en Viu

Esteu aquí

Del 16 al 27 de maig es pot realitzar la preinscripció a L’Escola d’Arts en Viu pel proper curs 22-23

dilluns, 16 maig, 2022 – 11:00


L’Escola d’Arts en Viu obre les preinscripions per a les persones que volen començar algun dels seus programes formatius de llarga durada. Si encara no sou alumnes de L’Escola podeu fer la vostra preinscripció del 16 al 27 de maig. Aquesta es pot realitzar telemàticament a través de l’adreça web de L’Escola.


S’ofereixen programes per a totes les edats, des de les activitats en família fins als programes per a persones adultes. En les edats més inicials els programes són de Sensibilització Artística, i a partir de 7 anys es poden escollir les disciplines de dansa, teatre o música i alhora es poden realitzar assignatures que les connecten interdisciplinariament.

READ  Les biblioteques municipals obren les tardes durant l'agost


A la web es poden consultar les places disponibles en aquests moments i també tota l’oferta de L’Escola. Les activitats es realitzen a diferents espais del Pra: l’edifici del Centre Cultural Torre Balcells és la seu principal, on s’hi realitzen bona part de les classes de música; La Capsa també és un espai principal per a les classes de música moderna; L’Artesà és l’espai central per a les activitats de dansa i teatre; i altres equipaments com el Centre Cívic Palmira Domènech, diferents escoles de primària o escoles bressol també acullen activitats.


Un cop tancada la preinscripció s’adjudicaran les places mitjançant sorteig i es publicaran els horaris el dia 20 de juny. L’Escola disposa d’un sistema de tarifació social per a les quotes dels seus programes formatius.

READ  Lluís Mijoler anuncia contactes amb Aena un cop descartada l’ampliació de l’aeroport perquè l'ens compleixi les compensacions ambientals que té pendents al Delta del Llobregat


Per a qualsevol dubte podeu trucar a L’Escola de dilluns a divendres de 16 a 21h, al telèfon 934794505.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorUn estudi capdavanter xifra en prop de 33 milions d’euros el valor social aportat per l’economia cooperativa al Prat en plena pandèmia
Artículo siguiente#Almeuritme 2022: en marxa!
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí