Inicio Actualidad Torna el Corpus, amb més ganes que mai

Torna el Corpus, amb més ganes que mai

Cornellà tornarà a viure la Festa Major amb la normalitat dels anys previs a la pandèmia i es recuperaran les activitats més emblemàtiques, amb prop de  140 que es concentraran entre el dijous 16 i el diumenge 19. Aquest cap de setmana ja hi ha un primer tast, amb la Trobada de Gegants i les matinades de grallers i timbalres, la Marató de Rock i la Festa Cultural de la Primavera, entre d’altres.

Hi ha una important aposta pels concerts, començant per l’especial Los 40 Pop Cornellà (diumenge 19, 18.30 h, plaça de Catalunya): a última hora s’ha confirmat la presència de l’italià Mahmood, de Sangiovanni i de Jennifer Rojo, que se sumen a Marlon, Suu, Alfred García, Nerea Rodríguez, Samantha, Carlos Right, Depol, Levi Díaz i La Trinxera. Tot, conduït pels presentadors de Los 40 Tony Aguilar i Adrià Ortega.

Adreçat al públic jove, també hi ha el concert de Pole, Ítaca Band i Búnker (divendres 17, 21.00 h, plaça de Catalunya), i el dia següent serà el torn del pop rock de El Efecto Mariposa i La Oreja de Van Gogh (dissabte 18, 21.00  h, plaça de Catalunya).

Les activitats més destacades

EL PREGÓ
Serà el dijous 16 de juny, a les 21.15 h, al balcó
de l’Ajuntament, a càrrec de Carol Rodríguez, Marina Rodríguez i Eva Murgui, directora, guionista i productora de la pel·lícula Chavalas.

TRADICIÓ I FOLKLORE
Tornen les activitats més emblemàtiques de cultura popular, com el Corndefoc i el correfoc infantil, el Populari, les exhibicions de sevillanes, de sardanes i de castellers.

ACTIVITATS PER A TOTS ELS PÚBLICS
Hi haurà actuacions per a la gent gran i tallers
infantils, jocs d’aigua, Toc de Corn, la festa Holi Dolly i de l’escuma, Corncanta, havaneres,  cabaret, orquestres, circ… També tindrem activitats esportives, entre les que destaquen el triatló i el Corpusport.

ESPECTACLE PIROMUSICAL DISSABTE
Una de les novetats de aquest any serà l’espectacle piromusical del dissabte 18,
a les 23 h, al mirador de la Torre de la Miranda.

ELS JOVES, PROTAGONISTES
S’han incrementat les iniciatives dirigides
als joves, amb dos concerts de gran
format a plaça Catalunya. El primer
serà el divendres 17 amb Ítaca Band, Pole i Bunker i el segon, el diumenge 19 amb el concert de final de Corpus conduït
per Tony Aguilar i Adrià Ortega i amb
les actuacions de Mahmood, Marlon, Suu, Alfred Garcia, Nerea Rodríguez, Samantha, Carlos Right, Depol, Jennifer Rojo, Levi Díaz i La Trinxera.

40 ESPECTACLES MUSICALS
Entre les orquestres, L’Envelat, el Corncanta, les actuacions a les residències, les actuacions a l’Atlético Minas i els
concerts de plaça Catalunya, gaudirem d’una quarantena de propostes musicals. Destaca el concert d’Efecto Mariposa i de La Oreja de Van Gogh, el dissabte 18, a la plaça Catalunya.


Un Corpus segur per a totes

L’Ajuntament de Cornellà activarà durant el Corpus d’aquest any diverses mesures, amb l’objectiu d’oferir una major sensació de seguretat i tranquil·litat a les persones que hagin de recórrer la ciutat de nit, especialment a les dones i als col·lectius LGBTI.

 

Més informació a la nota de premsa


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí