Inicio Actualidad Torna el Corpus, amb més ganes que mai

Torna el Corpus, amb més ganes que mai

Cornellà tornarà a viure la Festa Major amb la normalitat dels anys previs a la pandèmia i es recuperaran les activitats més emblemàtiques, amb prop de  140 que es concentraran entre el dijous 16 i el diumenge 19. Aquest cap de setmana ja hi ha un primer tast, amb la Trobada de Gegants i les matinades de grallers i timbalres, la Marató de Rock i la Festa Cultural de la Primavera, entre d’altres.

Hi ha una important aposta pels concerts, començant per l’especial Los 40 Pop Cornellà (diumenge 19, 18.30 h, plaça de Catalunya): a última hora s’ha confirmat la presència de l’italià Mahmood, de Sangiovanni i de Jennifer Rojo, que se sumen a Marlon, Suu, Alfred García, Nerea Rodríguez, Samantha, Carlos Right, Depol, Levi Díaz i La Trinxera. Tot, conduït pels presentadors de Los 40 Tony Aguilar i Adrià Ortega.

MAS:  Formació en coeducació adreçades a la comunitat educativa del Prat

Adreçat al públic jove, també hi ha el concert de Pole, Ítaca Band i Búnker (divendres 17, 21.00 h, plaça de Catalunya), i el dia següent serà el torn del pop rock de El Efecto Mariposa i La Oreja de Van Gogh (dissabte 18, 21.00  h, plaça de Catalunya).

Les activitats més destacades

EL PREGÓ
Serà el dijous 16 de juny, a les 21.15 h, al balcó
de l’Ajuntament, a càrrec de Carol Rodríguez, Marina Rodríguez i Eva Murgui, directora, guionista i productora de la pel·lícula Chavalas.

TRADICIÓ I FOLKLORE
Tornen les activitats més emblemàtiques de cultura popular, com el Corndefoc i el correfoc infantil, el Populari, les exhibicions de sevillanes, de sardanes i de castellers.

MAS:  Encara ets a temps de participar en l'enquesta de mobilitat

ACTIVITATS PER A TOTS ELS PÚBLICS
Hi haurà actuacions per a la gent gran i tallers
infantils, jocs d’aigua, Toc de Corn, la festa Holi Dolly i de l’escuma, Corncanta, havaneres,  cabaret, orquestres, circ… També tindrem activitats esportives, entre les que destaquen el triatló i el Corpusport.

ESPECTACLE PIROMUSICAL DISSABTE
Una de les novetats de aquest any serà l’espectacle piromusical del dissabte 18,
a les 23 h, al mirador de la Torre de la Miranda.

ELS JOVES, PROTAGONISTES
S’han incrementat les iniciatives dirigides
als joves, amb dos concerts de gran
format a plaça Catalunya. El primer
serà el divendres 17 amb Ítaca Band, Pole i Bunker i el segon, el diumenge 19 amb el concert de final de Corpus conduït
per Tony Aguilar i Adrià Ortega i amb
les actuacions de Mahmood, Marlon, Suu, Alfred Garcia, Nerea Rodríguez, Samantha, Carlos Right, Depol, Jennifer Rojo, Levi Díaz i La Trinxera.

MAS:  Diumenge, activitats gratuïtes al CRAM i als parcs de la ciutat

40 ESPECTACLES MUSICALS
Entre les orquestres, L’Envelat, el Corncanta, les actuacions a les residències, les actuacions a l’Atlético Minas i els
concerts de plaça Catalunya, gaudirem d’una quarantena de propostes musicals. Destaca el concert d’Efecto Mariposa i de La Oreja de Van Gogh, el dissabte 18, a la plaça Catalunya.


Un Corpus segur per a totes

L’Ajuntament de Cornellà activarà durant el Corpus d’aquest any diverses mesures, amb l’objectiu d’oferir una major sensació de seguretat i tranquil·litat a les persones que hagin de recórrer la ciutat de nit, especialment a les dones i als col·lectius LGBTI.

 

Més informació a la nota de premsa


- Te recomendamos -
Artículo anterior“Som els teus veïns, els teus fills, les teves amistats o familiars… Defensar la nostra llibertat implica que tothom tingui més llibertat”
Artículo siguienteExposició d’arxius en xarxa
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí