Inicio Actualidad La comunitat educativa del Prat participa en una jornada sobre acolliment i...

La comunitat educativa del Prat participa en una jornada sobre acolliment i interculturalitat

divendres, 13 maig, 2022 – 12:00


Emmarcada en el marc del Pla educatiu d’entorn, el passat dimarts 10 de maig, es va celebrar la Jornada tècnica “Acolliment i interculturalitat”. Una trobada que tenia per objectiu compartir informació i propostes sobre l’acollida d’alumnat migrat i la gestió de la interculturalitat. La sessió va aplegar professorat dels centres educatius de la ciutat, equip tècnic municipal i personal dels serveis educatius.


A la jornada els tècnics municipals de Nova ciutadania i d’Educació van presentar els diferents serveis d’acollida i atenció a les persones migrades i refugiades a la ciutat. A la segona part, es van recollir i compartir els plans d’acollida dels centres educatius per a infants i joves nouvinguts.

READ  L'Ajuntament de Cornellà inicia la campanya 'Enfortir Cornellà' per empoderar la ciutadania i posar en valor els projectes de ciutat


La jornada va comptar, també, amb el testimoni de dues joves professionals d’origen migrat, la Samia i la Fàtima, que van estudiar als centres públics del Prat i que van compartir les seves reflexiones sobre el seu pas pel sistema educatiu i les claus que van fer possible poder arribar i graduar-se a la universitat.


Les persones assistents van coincidir en la necessitat de fer noves trobades en el futur amb l’objectiu d’augmentar coneixement dels recursos de la ciutat per part dels centres i compartir visions per continuar promovent l’èxit educatiu del conjunt dels infants i joves pratencs.


Si voleu més informació, podeu escriure al correu novaciutadania@elprat.cat

READ  Activitats d'estiu per a joves i patis oberts

- Te recomendamos -
Artículo anteriorExplosió de cultures en la 3a edició de l’Spring Festival
Artículo siguienteDissabte 14 de maig, Dia del Comerç Just
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí