Inicio Actualidad Acompanyem el Carlos García Reche en el seu Treball Final de Màster

Acompanyem el Carlos García Reche en el seu Treball Final de Màster

dimecres, 2 juny, 2021 – 11:00


El pratenc Carlos Garcia Reche està cursant el Màster en Música i So per Experiències de l’Entreteniment i actualment es troba acabant de gestar el seu TFM, el treball final de màster, que es basa en la creació d’una llibreria virtual per a clavicèmbal.


Com amb d’altres alumnes que estan cursant graus relacionats amb les arts en Viu, La Capsa, L’Escola d’Arts en Viu i el Teatre L’Artesà, treballen amb l’alumnat amb l’objectiu d’acompanyar-los en la fase final dels seus estudis artístics i l’entrada al sector creatiu, facilitant a més la posada en contacte entre els diferents alumnes de diferents disciplines.

MAS:  La participació a les eleccions generals al Prat ha estat del 39,15 % fins a les 14 h


Des de La Capsa l’hem acompanyat en aquest procés, que va culminar el 26 de maig amb el suport en la producció de la gravació d’aquesta llibreria a les instal·lacions de l’ESMUC. El Carlos va comptar amb la presència del Jordi C. Corchs, tècnic de l’Estudi de So de La Capsa que, juntament amb l’equip dinamitzador, han guiat i ajudat a l’alumne en la gravació de l’instrument.


Aquest projecte forma part de la fase pràctica del seu TFM, que porta per títol provisional “Introducció als instruments virtuals i procés de creació d’una llibreria virtual basada en Konktak”. Es tracta d’un treball d’investigació sobre el desenvolupament i la indústria del software musical. L’enfocament del projecte es portar a terme la creació d’una llibreria virtual basada en samples, reproduint des de zero el procés de gravació, edició i programació. El projecte es presentarà sense ànim de lucre i amb finalitat acadèmica i divulgativa, donant lloc a una llibreria virtual per a usuaris de Kontakt i, més endavant, de HISE, un sampler gratuït.

MAS:  Joan Franco, presidente de TECNIBERIA: "Hay que abordar de forma inminente el problema de la escasez de agua en España"


La gravació de la llibreria ha estat també possible gràcies a la ESMUC i el seu equip. Especialment a Xavier Blanch, cap del departament de música antiga, per la cessió de l’instrument, a Enric Graus, professor de sonologia, per la reserva de l’estudi i coordinació general, i al clavecinista i exalumne Angel Villagrasa Pérez, per l’afinació i supervisió.


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLiteratura, arts i espectacles clàssics i moderns es donen cita al Festival de Arte Flamenco de Catalunya
Artículo siguienteAvís preventiu de contaminació per PM10 (12/5/2022)
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí