Inicio Actualidad Literatura, arts i espectacles clàssics i moderns es donen cita al Festival...

Literatura, arts i espectacles clàssics i moderns es donen cita al Festival de Arte Flamenco de Catalunya

Aquesta setmana arrenca una nova edició del Festival de Arte Flamenco de Catalunya a Cornellà, que fins al 4 de juny ofereix una programació que inclou espectacles clàssics de cante i baile, tant d’artistes consagrats com de nous valors, i de les entitats de la ciutat, sumades a propostes al voltant de l’arte flamenco, la literatura i la seva història. El Festival està organitzat per la Coordinadora de Entidades Flamencas y Andaluzas i l’Ajuntament de Cornellà.

L’acte inaugural consistirà en la conferència “Centenario del concurso granadino del 22, la gran efeméride flamenca de este año”, a càrrec de Francisco Hidalgo. Tindrà lloc a la biblioteca Central de Cornellà, divendres a les 19.30 hores.

READ  El ple tanca la legislatura amb el comiat als 10 regidors i regidores que deixen el càrrec

L’endemà, l’Auditori de Cornellà acollirà un dels espectacles més destacats de l’edició, l’actuació d’Israel Fernández i Diego del Morao (dissabte 14 de maig, 20.00 hores). Es tracta d’una de les parelles més punteres del flamenc actual, que presentaran ‘Amor’, el seu darrer treball discogràfic: una història de passió i de sentiments enfrontats narrada a través del cante i les lletres d’Israel, a l’empara de la guitarra amb què Diego manté el so, antic i modern alhora, après de la seva escola familiar.

El Festival de Arte Flamenco de Catalunya recupera en aquesta 38a edició la normalitat total en la seva programació, després de dos anys condicionat per les restriccions de la pandèmia. L’any 2020 es va suspendre i només es van fer algunes activitats a través de les xarxes socials, i l’any passat, la 37a edició va ser de format més reduït per causa de les limitacions en l’aforament de les sales.

READ  La platja del Prat tornarà a tenir tres guinguetes aquesta temporada d’estiu i la vinent, com en anys anteriors

38 Festival de Arte Flamenco de Catalunya

Del 13 de maig al 4 de juny de 2022

Consulta a l’agenda la programació

 Descarrega el programa


- Te recomendamos -
Artículo anteriorFesta i activitats aquest diumenge a Can Mercader per commemorar el Dia Internacional de les Famílies
Artículo siguienteAcompanyem el Carlos García Reche en el seu Treball Final de Màster
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí