Inicio Actualidad Formació a professorat en matèria de transició energètica

Formació a professorat en matèria de transició energètica

Esteu aquí

En el marc de la Xarxa ‘Al Prat, escoles més sostenibles’, la Casa de l’Energia ha acollida la primera formació sobre energia. Aquest curs 21/22 es treballa la metodologia de la indagació científica amb continguts ambientals i de canvi climàtic.

dimecres, 16 febrer, 2022 – 09:00


La Casa de l’Energia ha acollit una formació a professorat sobre tot el que implica la transició energètica, tant en l’àmbit local com global. Durant el primer semestre, les mateixes sessions han tractat temàtiques relacionades amb l’alimentació sostenible, amb el suport d’Espigoladors i CRAM i, durant el tercer trimestre, abordaran totes les qüestions relacionades amb l’aigua. Tot plegat, seguint la metodologia d’indagació científica.

READ  Els Casals d'estiu són la millor oportunitat per divertir-se durant l'estiu


A través d’aquestes jornades de formació s’ofereixen les bases conceptuals de cada àmbit proposat i una sèrie de recursos per treballar directament amb l’alumnat, ampliant les propostes per incorporar al projectes de sostenibilitat del centre.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Biblioteca Antonio Martín envia per segon any consecutiu material a les escoles participants del projecte “La Ciència del Vol”
Artículo siguienteEl Cèntric acull l’exposició de cloenda del projecte ‘21 plans pel 21’
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí