Inicio Actualidad Els dies 26 i 27 de novembre Cornellà està d’oferta

Els dies 26 i 27 de novembre Cornellà està d’oferta

Per tal d’activar la despesa en compres al petit comerç de la ciutat, l’entitat Cornellà Compra a Casa ha dissenyat una campanya de descomptes conjuntament amb el departament de Comerç i Turisme municipal. S’ha distribuït entre els comerços de tota la ciutat un cartell com el que veieu adjunt sota el lema: 

Els dies 26 i 27 de novembre Cornellà està d’oferta

Cada establiment participant indica a l’espai en blanc una oferta que serà vigent el divendres 26 i el dissabte 27 de novembre.

La campanya és oberta a la participació de qualsevol comerç de la ciutat que ho desitgi.

A més a més, els comerços associats a l’entitat Cornellà Compra a Casa, entre els quals hi ha totes les parades dels tres mercats municipals, inicien els propers dies una campanya de distribució de bosses de la compra reutilitzables, en quatre colors diferents, similars a la campanya de Nadal que properament s’instal·larà a banderoles, tanques i altres elements publicitaris dels carrers de la ciutat. Els clients poden intentar aconseguir el joc de bosses si així ho desitgen.

Artículo anteriorLa Taula de Nova Ciutadania torna al format presencial
Artículo siguienteLa promoció de la vida activa, clau pel Consell de la Gent Gran
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.