Inicio Actualidad El proper dijous, 1 de juny, xerrada sobre la prevenció de l’ictus...

El proper dijous, 1 de juny, xerrada sobre la prevenció de l’ictus a les dones

Esteu aquí

L’entrada serà lliure fins a omplir l’aforament

dimarts, 30 maig, 2023 – 14:00


El passat 28 de maig es va commemorar el Dia d’Acció per la Salut de les Dones. Durant el mes de maig, l’Ajuntament i les entitats de la ciutat han organitzat tot un seguit d’activitats de sensibilització per visibilitzar-lo.


Encara, però, queda una de les activitats més rellevants del programa. És tracta de la xerrada sobre la prevenció de l’ictus a les dones, que es durà a terme el proper dijous 1 de juny, a les 18 h, al centre cívic Palmira Domènech.


L’activitat serà a càrrec del Dr.  Pere Cardona, coordinador del departament d’ictus de l’Hospital Universitari de Bellvitge i especialista en malalties cerebrovasculars, que explicarà les peculiaritats dels ictus en les dones i de la importància de seguir uns hàbits de vida saludables que permetin millorar la seva qualitat de vida.

MAS:  Una cinquantena d'activitats per celebrar el Nadal a Cornellà


La importància de conèixer el cos de les dones


Històricament, s’ha accedit a l’avenç mèdic a través d’un model masculí i s’han generalitzat els resultats al cos femení.


Actualment, l’evidència científica demostra que existeixen diferències de gènere entre els homes i les dones pel que fa a la salut, i que cal fer estudis tenint en compte aquesta variable per tal de garantir la prevenció, la major precisió en el diagnòstic i el dret de les dones a ser ateses i tractades eficientment.


Per aquest motius activitats com la de Dr. Pere Cardona són necessàries per tal de que les dones comencin a prendre consciència i a conèixer el seu propi cos.

MAS:  El Prat posa en marxa la campanya 'Objectiu 90' per fer front a la sequera


- Te recomendamos -
Artículo anteriorUna sessió de punxadiscos per aprendre i fer ballar la gent gran a Jardins de la Pau
Artículo siguiente¿Me puedo librar de ir a la mesa electoral si pido el voto por correo en Baix Llobregat?
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí