Inicio Actualidad El Festival de Arte Flamenco de Catalunya torna fidel a la seva...

El Festival de Arte Flamenco de Catalunya torna fidel a la seva cita

El Festival de Arte Flamenco de Catalunya celebra la 39a edició del 6 al 27 de maig, fidel a la seva cita omplirà Cornellà de cante, palmes, guitarres i ball a diferents espais de la ciutat amb propostes tradicionals i altres de noves.

Cantaors consolidats, masterclass, homenatges, quadres de ball i joves promeses com Kiki Morente, la figura estrella d’aquesta edició, son algunes de les propostes que formen part del programa d’enguany, el qual ha comptat com sempre amb la implicació de la Coordinadora d’Entitats Flamenques i Andaluses de Cornellà i de la comissió del mateix Festival.

No et pots perdre: 

 LABORATORIA 

Inaugura el programa LABORATORIA, un projecte pioner en la interpretació feminista del flamenc. La companyia, formada per cinc dones, va néixer a Barcelona l’any 2017 i té la finalitat de trencar els rols de gènere vinculats amb el flamenc. Aquest espectacle serà el dissabte 6 de maig, a partir de les 20 h, a la plaça de Can Bagaria.

 KIKI MORENTE 

La gran estrella de l’edició d’aquest festival arriba el dissabte 13 de maig amb el concert de Kiki Morente. Serà a L’Auditori de Cornellà i el preu de l’entrada anticipada és de 28 euros.

José Enrique Morente Carbonell ‘Kiki Morente’ va treure el seu primer disc l’any 2017 titulat ‘Albayzín’ (el barri de Granada on va néixer) i de cante clàssic. El 2021, surt al mercat el seu segon disc “El Cante” on debuta com a compositor i escriptor d’alguns dels temes.

 TAULA RODONA, DIJOUS 18 DE MAIG 

El festival sempre té una part més teòrica i reflexiva. En aquesta trenta-novena edició presenten la taula rodona nomenada “Homenatge a Julián Navarro El Califa: sus vivencias, nuestros recuerdos”,a la Sala Raimon Llort de la Biblioteca Central el dijous 18 de maig, a les 19 h.

 MASTERCLASS DE PASTORA GALVÁN 

Continuarem amb una masterclass de la mà de la bailaora sevillana Pastora Galván que ha treballat als EUA amb la Companyia de Teatre Flamenc de San Francisco. Aquesta sessió està prevista per al divendres 19 de maig, a les 19 h, a l’Escola de Flamenc de Paca García. És gratuït, però cal reservar places a través del T. 637 080 677.

 ACTUACIÓ DOBLE 

Sandra Carrasco & David de Arahal i Julián Estrada & Manuel Silveria actuaran en aquest festival el mateix dia. Aquesta cita musical es podrà gaudir el dissabte 20 de maig, a les 20 h, a l’auditori de Sant Ildefons. El preu de l’entrada anticipada és de 5,09 €

 ‘LAS ACADEMIAS BAILAN’ 

Un clàssic del Festival Flamenc de Catalunya a Cornellà són les actuacions de les acadèmies de ball de la ciutat. La cita està prevista per al diumenge 21 de maig, a les 12 h, a la plaça del Pilar. Actuaran els següents quadres de ball: Associació Andalusa Hijos de Almáchar, Centre Andalús Blas Infante de Cornellà i l’Acadèmia de Ball Flamenc Paca García. Estarà presentat per José María Flores. 

 DARRERES CITES 

El Pele & Niño Seve i Costi ‘El chato’ actuaran a l’auditori de Sant Ildefons, el dissabte 27 de maig, a les 20 h. Aquestes actuacions tancaran el certamen d’enguany. L’entrada té un preu de 5,09 euros, si es fa de manera anticipada.

DESCARREGA’T LA PROGRAMACIÓ


- Te recomendamos -
Artículo anteriorÀngela Jové, el Rotary Club, Anna García i l’Associació Esportiva Prat, reconeguts amb els Premis Ciutat del Prat pel seu compromís amb el municipi i la comunitat
Artículo siguienteMostra de voluntariat per “posar-li cara” a les persones voluntàries de Cornellà
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí