Inicio Actualidad Àngela Jové, el Rotary Club, Anna García i l’Associació Esportiva Prat, reconeguts...

Àngela Jové, el Rotary Club, Anna García i l’Associació Esportiva Prat, reconeguts amb els Premis Ciutat del Prat pel seu compromís amb el municipi i la comunitat

Esteu aquí

Els XIV Premis Ciutat del Prat s’han entregat aquest divendres a l’Artesà en un acte transmès per elprat.tv que ha comptat amb l’actuació de la Big Band de l’Escola d’Arts en Viu

divendres, 28 abril, 2023 – 19:00


El Prat ha lliurat aquest vespre els quatre guardons corresponents a la 13a edició del Premis Ciutat del Prat a Àngela Jové Puigventós, al Rotary Club del Prat de Llobregat, Anna García Moreno i a l’Associació Esportiva Prat. L’acte, que s’ha retransmès en directe per elprat.tv, ha tingut lloc a L’Artesà.


Aquests premis, que es van crear el 2009 i que des de l’edició anterior se celebren cada dos anys, tenen com a objectiu distingir persones i entitats pratenques que, per la seva dedicació, han contribuït a fomentar valors com la llibertat, la solidaritat o la igualtat; han afavorit el progrés de la societat; han destacat en l’àmbit de la cultura, l’esport o altres activitats; han desenvolupat una trajectòria exemplar; o han contribuït a projectar i donar prestigi a la ciutat.

MAS:  Més de 7.000 persones han gaudit de "Sant Ildefons, una història compartida"


En aquest sentit, Àngela Jové Puigventós ha estat guardonada per la seva trajectòria com a actriu i per la seva contribució a la vida cultural de la ciutat; Anna García Moreno, per la seva contribució a l’educació en valors en el temps de lleure a través de l’activitat sociocultural a la nostra ciutat; el Rotary Club, per la per la seva aportació altruista a la comunitat i pel seu compromís solidari amb els col·lectius més vulnerables; i l’Associació Esportiva Prat, per la seva dilatada trajectòria en l’àmbit de la competició i de la promoció del futbol base, i per la seva contribució a l’educació en valors i a la lluita contra l’exclusió social a través de l’esport.


Rocio Santaeufemia i Jonathan Marín, del Prat Comunicació, han estat els conductors de l’acte, que ha comptat amb una actuació de la Big Band, de l’Escola d’Arts en Viu del Prat, previ a l’entrega dels guardons. El jurat dels premis l’ha integrat l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, les persones portaveus dels cinc grups municipals i sis representants de la ciutadania, i els guardons consisteixen en una peça artística i un diploma.

MAS:  ÚLTIMA HORA | Tragedia catalana: fallece un hombre tras un accidente en la LP-2015 y precipitarse a un canal en Bellpuig


Trajectòria de les persones i entitats premiades


Àngela Jové


Actriu que va iniciar la seva trajectòria artística l’any 1974 en teatre, cinema i televisió. Formada a l’Institut del Teatre, ha treballat en diferents grups de teatre independent. És membre del Teatre Kaddish i del Teatre Lliure. Així mateix, és autora del llibre de poesia ‘Jo em despullo’ i és professora de dicció catalana i veu.


Rotary Club del Prat


Entitat fundada l’any 1991, que entre els seus valors té la companyonia, la integritat, la diversitat, el servei i el lideratge. Treballa en l’àmbit social, cultural i benèfic a favor de la gent gran, la joventut i, en especial, les persones més vulnerables. Entre les accions més destacades que du a terme, destaquen les Beques a estudiants que comencen la Universitat, la Festa anual dels Reis d’Orient de la Residència Penedès o el lliurament de la Placa Rotària.


Anna García Moreno


Fundadora de la companyia Els Bitxos l’any 1995. Ha cursat estudis com a educadora social, monitora de temps lliure i dinamitzadora sociocultural, tasca a la qual ha dedicat tota la seva vida. Durant tot l’any fa tallers a biblioteques i centres cívics i educatius, i quan acaba el curs escolar organitza Casals d’Estiu per a infants i adolescents. És cofundadora del canal de Youtube “Mis cuentos preferidos”.

MAS:  Comencen els treballs de manteniment de més de 1000 passos de vianants


Associació Esportiva El Prat


Entitat esportiva sense ànim de lucre fundada l’any 1945 amb l’objecte social de promocionar el futbol al Prat. En la seva llarga trajectòria de 78 anys ha esdevingut un referent dins del teixit associatiu de la ciutat i, en l’actualitat, compta amb una massa social de més de 600 socis i sòcies. El seu projecte esportiu inclou l’organització i el desenvolupament d’activitats esportives, entre les quals destaca la promoció del futbol base com a instrument de l’educació en valors, la lluita contra l’exclusió social i el foment dels hàbits de vida saludable. Compta amb més de 400 esportistes i el seu equip sènior, actualment a la segona REF, va arribar a assolir la segona divisió B la temporada 2012/2013.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorTorna el festival de les Sopes del Món al barri de Sant Cosme
Artículo siguienteEl Festival de Arte Flamenco de Catalunya torna fidel a la seva cita
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí