Inicio Actualidad Obres a la terrassa del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa

Obres a la terrassa del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa

Esteu aquí

Les intervencions que tindran lloc a l’exterior permetran mantenir l’activitat diària del centre cívic

divendres, 28 abril, 2023 – 17:00


Des del passat dimarts 25 d’abril, s’inicien uns treballs de reparació a la terrassa del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa. Les obres, que es duen a terme per tal de reparar algunes filtracions d’aigua al pàrquing, no afectaran més enllà de la terrassa i no alteraran l’activitat diària del centre. L’actuació tindrà una durada d’entre tres i sis mesos, aproximadament.


La terrassa de la cafeteria i el pati del centre cívic romandran tancats fins la finalització de les obres, de la mateixa forma que els seus accessos a l’equipament. L’accés al centre cívic i a la cafeteria s’hauran de realitzar pel carrer Dolores Ibarruri.


Tot i així, l’activitat continua al centre cívic i a l’exterior! El Ribera i la cafeteria continuen amb la seva programació habitual, i amb les propostes d’estiu. Les activitats del cicle “Enribera’t a la fresca” enguany es traslladaran a la plaça Sant Jordi, per continuar gaudint de la cultura al barri.


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorÈxit de participació en unes Festes de la Carfoxa Prat que han reivindicat el producte local amb gastronomia i cultura
Artículo siguienteEls fets delictius es mantenen a la ciutat en nivells inferiors als d’abans de la pandèmia
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí