Inicio Actualidad Obres a la terrassa del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa

Obres a la terrassa del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa

Esteu aquí

Les intervencions que tindran lloc a l’exterior permetran mantenir l’activitat diària del centre cívic

divendres, 28 abril, 2023 – 17:00


Des del passat dimarts 25 d’abril, s’inicien uns treballs de reparació a la terrassa del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa. Les obres, que es duen a terme per tal de reparar algunes filtracions d’aigua al pàrquing, no afectaran més enllà de la terrassa i no alteraran l’activitat diària del centre. L’actuació tindrà una durada d’entre tres i sis mesos, aproximadament.


La terrassa de la cafeteria i el pati del centre cívic romandran tancats fins la finalització de les obres, de la mateixa forma que els seus accessos a l’equipament. L’accés al centre cívic i a la cafeteria s’hauran de realitzar pel carrer Dolores Ibarruri.

MAS:  Les bandes de joves de la Sènia i El Prat ofereixen un concert al Teatre Modern


Tot i així, l’activitat continua al centre cívic i a l’exterior! El Ribera i la cafeteria continuen amb la seva programació habitual, i amb les propostes d’estiu. Les activitats del cicle “Enribera’t a la fresca” enguany es traslladaran a la plaça Sant Jordi, per continuar gaudint de la cultura al barri.


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorÈxit de participació en unes Festes de la Carfoxa Prat que han reivindicat el producte local amb gastronomia i cultura
Artículo siguienteEls fets delictius es mantenen a la ciutat en nivells inferiors als d’abans de la pandèmia
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí