Inicio Actualidad Les bandes de joves de la Sènia i El Prat ofereixen un...

Les bandes de joves de la Sènia i El Prat ofereixen un concert al Teatre Modern

Esteu aquí

El concert ha estat la mostra d’un intercanvi realitzat durant els dies 11 i 12 de març

dimecres, 15 març, 2023 – 10:00


El passat dissabte 11 de març les Bandes d’infants i de joves de les escoles de la Sènia i del Prat van oferir un concert conjunt al Teatre Modern. Van pujar a l’escenari més de 60 músics d’entre 10 i 18 anys que van interpretar un conjunt de peces que havien estat treballant per separat els darrers mesos i que van assajar en conjunt al mateix teatre Modern.


La banda de l’Escola de Música de la Sènia, municipi situat a la comarca del Montsià, va venir al Prat convidada per L’Escola d’Arts en Viu. Ambdues escoles tenen un perfil de banda infantil i juvenil similar que els ha permès fer un treball musical molt interessant, alhora que ha estat també una experiència d’aprenentatge i convivència.

MAS:  El Parc del Fondo d'en Peixo tornarà a ser l'escenari principal d'un Sant Jordi carregat d'activitats


Els alumnes de la Sènia han estat acollits a casa dels alumnes del Prat i això ha permès tenir una relació més propera i establir coneixences i amistats gràcies a la música. Les families de L’Escola d’Arts en Viu s’han fet càrrec doncs de l’allotjament dels nois i les noies de la Sènia i fins i tot els han organitzat una visita als espais naturals del Delta del Llobregat i un arròs col.lectiu per a 100 persones.


Aquest és ja el segon intercanvi que organitza L’Escola aquest curs, després que la setmana passada les orquestres de corda realitzessin el seu intercanvi a Tarragona. En el mes d’abril, concretament el dissabte 22, està previst que siguin Combos de música moderna els qui realitzin un intercanvi amb l’escola de música de Mataró a La Capsa.

MAS:  Declaració institucional de l’Ajuntament de Cornellà amb motiu del dia per a l’alliberament i l'orgull LGBTI


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorNova programació de cursos al CIRD
Artículo siguienteDemà, 14 de març, primera reunió de la Taula LGTBIQ+ d’enguany
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí