Inicio Actualidad El cens per a les eleccions municipals ja es pot consultar

El cens per a les eleccions municipals ja es pot consultar

Esteu aquí

Els comicis se celebraran el 28 de maig

dimarts, 11 abril, 2023 – 12:45


El proper 28 de maig se celebraran les eleccions municipals. Els ciutadans i ciutadanes del Prat de Llobregat amb dret a vot en aquests comicis podran consultar les llistes del cens electoral, entre el 10 i el 17 d’abril, per comprovar que hi són inscrits i conèixer on han d’anar a votar. La consulta es pot fer a http://eleccions.elprat.cat/. També es pot trucar al 901 101 900 o fer-la presencialment a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC), situada a la plaça de la Vila, 1, en l’horari següent: de dilluns a dijous, de 9 a 13:30 h i de 16:30 a 19 h, i els divendres de 9 a 13:30 h. 


Les persones que no constin al cens electoral o que hi estiguin inscrites erròniament hauran de formular la reclamació corresponent, entre el 10 i el 17 d’abril, a l’OIAC o a l’Oficina del Cens Electoral de Barcelona, carrer Via Laietana, 8. Hauran d’adjuntar-hi fotocòpia del DNI o passaport i, en el supòsit de presentar-la a Barcelona, també un justificant d’empadronament que els facilitarà l’OIAC.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorTallers de circ i mediambientals els diumenges als carrers sense cotxes
Artículo siguienteJa està disponible la targeta “Jo cuido” per a persones cuidadores no professionals
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí