Inicio Actualidad El cens per a les eleccions municipals ja es pot consultar

El cens per a les eleccions municipals ja es pot consultar

Esteu aquí

Els comicis se celebraran el 28 de maig

dimarts, 11 abril, 2023 – 12:45


El proper 28 de maig se celebraran les eleccions municipals. Els ciutadans i ciutadanes del Prat de Llobregat amb dret a vot en aquests comicis podran consultar les llistes del cens electoral, entre el 10 i el 17 d’abril, per comprovar que hi són inscrits i conèixer on han d’anar a votar. La consulta es pot fer a http://eleccions.elprat.cat/. També es pot trucar al 901 101 900 o fer-la presencialment a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC), situada a la plaça de la Vila, 1, en l’horari següent: de dilluns a dijous, de 9 a 13:30 h i de 16:30 a 19 h, i els divendres de 9 a 13:30 h. 

MAS:  Reflexió i debat: segueix en marxa el cicle Diàlegs al Cèntric


Les persones que no constin al cens electoral o que hi estiguin inscrites erròniament hauran de formular la reclamació corresponent, entre el 10 i el 17 d’abril, a l’OIAC o a l’Oficina del Cens Electoral de Barcelona, carrer Via Laietana, 8. Hauran d’adjuntar-hi fotocòpia del DNI o passaport i, en el supòsit de presentar-la a Barcelona, també un justificant d’empadronament que els facilitarà l’OIAC.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorTallers de circ i mediambientals els diumenges als carrers sense cotxes
Artículo siguienteJa està disponible la targeta “Jo cuido” per a persones cuidadores no professionals
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí