Inicio Actualidad Els premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo premien els millors projectes empresarials...

Els premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo premien els millors projectes empresarials de 2022

Esteu aquí

L’acte de lliurament es converteix en un aparador de l’emprenedoria pratenca

divendres, 31 març, 2023 – 09:45


El passat 30 de març es va celebrar la 15a edició dels premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo, que reconeixen els millors projectes empresarials pratencs. L’auditori del Cèntric Espai Cultural va acollir la cerimònia, a la qual van assistir més de 200 persones.


La cerimònia va començar amb la intervenció del tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Juan Carlos Moreno, que va donar la benvinguda a tots els assistents. Tot seguit, va tenir lloc una conferència sobre psicologia positiva a càrrec de Victor Küppers. Abans de procedir al lliurament de premis, l’alcalde, Lluís Mijoler, es va adreçar al públic.

MAS:  Decidides les fotografies guanyadores del 32è Concurs Fotogràfic Delta del Llobregat


 


Projectes premiats i mencions especials


El bar-restaurant La Bonita va guanyar el premi a millor projecte en l’àmbit de comerç i/o turisme. En aquesta categoria van rebre mencions especials LamaranyaThe Wine Central i Whynot Experiences. La regidora de Comerç i Turisme, Marina García, va ser l’encarregada d’entregar aquest premi.


El premi al millor projecte d’economia social i cooperativa, lliurat per l’alcalde, va ser per la productora Invernadero Film. Maternar en calma i Associació Samarretica van rebre menció especial.


El centre de fisioteràpia Kine Fisioteràpia i Osteopatia va guanyar el premi al millor projecte empresarial, que va entregar Moreno. En aquesta categoria les mencions especials van ser per Meraki Agency, Jelping, SLU i Pyrenees Extrem.

MAS:  Les jornades de portes obertes a les escoles bressol se celebraran entre l'11 i el 30 d'abril


 


Millors plans d’empresa de l’alumnat del PFI-PTT


Durant la cerimònia, també es van concedir diplomes als millors plans d’empresa elaborats per alumnat del programa de Transició Escola-Treball (PFI-PTT) del Prat. Es tracta d’un programa de formació i inserció que es realitza a l’institut Illa dels Banyols i que potencia actituds positives envers la cultura emprenedora, la creativitat i el treball en equip.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa gasolina más barata de Baix Llobregat en Semana Santa
Artículo siguienteCornellà se suma al Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí