Inicio Actualidad Marcos Alves, creador de l’exitosa app El Tenedor, convidat del Cornellà Creació

Marcos Alves, creador de l’exitosa app El Tenedor, convidat del Cornellà Creació

Marcos Alves, de la startup farmacèutica Luda Partners i fundador de l’app de reserves de restaurants Eltenedor, serà el protagonista a l’espai Cornellà Creació Fòrum del pròxim divendres 31 de març, a les 13.30 hores, al Museu Agbar de les Aigües. Presenta l’acte Fernando Trias de Bes, escriptor i economista.

Expert en el sector de vendes i màrqueting, en l’actualitat és CGO i soci de la startup farmacèutica Luda Partners, un projecte que neix amb la finalitat de lluitar contra el desproveïment de medicaments, reconegut com problema global per l’Organització Mundial de la Salut. 

Marcos Alves va fundar l’app de reserves de restaurants Eltenedor i durant la seva etapa com a CEO va convertir-la en tot un referent en el sector de la restauració. Actualment continua sent una de les guies gastronòmiques i plataforma de reserves de restaurants més importants d’Europa, adquirida en 2014 per Tripadvisor. També va invertir en startups com Premiumguest, mi Resi, Traspacar, Katoo o Agrosingularity.

Per Marcos Alves, emprendre és una actitud i un estil de vida. Suposa arriscar-se, pensar de forma diferent, moltes vegades en contra del que estableix i atrevir-se a posar en marxa un projecte en què diposites i poses tot de la teva part perquè funcioni.

Aquesta 13a edició del Cornellà Creació Fòrum comptarà amb altres convidats com: la directora de cinema documental Céline Cousteau; l’expert en geopolítica Ignacio Ramonet i l’inversor de startups Carlos Blanco. I per acabar, es farà un debat a tres bandes amb Gemma Cernuda (Rethinkher), Mar Alarcón (SocialCar.com) i Laura Sagnier (market intelligence).

Informació i inscripcions al webhttps://cornellacreacio.cat/inscripcions/


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’AMBici comença la seva expansió i activa la primera ‘estació-pont’ amb Barcelona
Artículo siguientePlantant comunitat amb el veïnat i les entitats del barri Sant Jordi-Ribera Baixa
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí