Inicio Actualidad Nova edició del Concurs de Fotografia de Medi Ambient per mostrar la...

Nova edició del Concurs de Fotografia de Medi Ambient per mostrar la integració de la natura a la ciutat

Fins al 28 de maig és obert el termini per participar al Concurs de fotografia amateur de medi ambient que aquest any porta per tema La integració de la natura en la ciutat“. El concurs aquest 2023 arriba a la dinovena edició, i els premis que poden obtenir els guanyadors van dels 75 als 550 euros. L’objectiu d’aquest títol és fotografiar qualsevol element natural de la ciutat de Cornellà que exemplifiqui com podem conviure amb la flora i/o la fauna en el nostre entorn urbà.

Per tal de poder participar en el concurs, s’haurà de tenir un compte a Instagram o a Facebook amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquestes xarxes. Les persones participants hauran de posar un títol a la fotografia, etiquetar la fotografia amb #IntegracioNatura2023, ubicar-la geogràficament i publicar-la a la xarxes Instagram o Facebook mitjançant el seu usuari.

Les fotografies també s’hauran d’enviar per correu electrònic  a medi_ambient@ajcornella.cat juntament amb aquest document signat.

MÉS INFORMACIÓ:
Departament de Medi Ambient – Ajuntament de Cornellà
Tel.: 93 475 87 18
 |   #integracionatura2023


- Te recomendamos -
Artículo anteriorMeditacions amb moviment, d’arreu del món
Artículo siguienteL’Auditori de Cornellà acull l’acte dels II Premis a la Innovació Empresarial Metropolitana
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí