Inicio Actualidad Arriba la 25a edició de la Jornada d’Orientació Acadèmica i Professional

Arriba la 25a edició de la Jornada d’Orientació Acadèmica i Professional

Esteu aquí

El dimecres 29 de març, al Cèntric Espai Cultural

dijous, 23 març, 2023 – 10:00


Les Jornades d’Orientació Acadèmica i Professional (JOAP) del Prat de Llobregat arriben al quart de segle de vida. El proper dimecres 29 de març, de 8.30 a 14.00 h, el Cèntric Espai Cultural acollirà un esdeveniment que pretén complementar la tasca orientadora que es realitza en els centres educatius. La jornada s’adreça principalment a l’alumnat de 2n de batxillerat del municipi que es troba en un moment de transició i ha de decidir quins estudis superiors cursar.


La JOAP està organitzada pels departaments d’Educació i de Joventut de l’Ajuntament del Prat de Llobregat en col·laboració amb els instituts de batxillerat i formació professional del municipi, l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) i el Centre de Formació d’Adults Terra Baixa.
Què podràs fer durant la JOAP?


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLes XIV Jornades Gastronòmiques donen el tret de sortida a les Festes de la Carxofa Prat
Artículo siguienteEl Síndic de Greuges presenta al ple el seu informe anual del 2022
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí