Inicio Actualidad El president d’Innobaix, Luis Bahamonde, presenta el seu llibre “La empresa y...

El president d’Innobaix, Luis Bahamonde, presenta el seu llibre “La empresa y su mantenimiento en el mercado. Reflexiones de un empresario senior”

Luis Bahamonde examina què és “ser” i “sentir-se” empresari, tot fem èmfasi en la necessitat de conèixer l’entorn, el mercat i les previsions econòmiques. En aquest sentit, s’enumeren les entitats nascudes amb l’objectiu d’ajudar al creixement empresarial, com és el cas d’Innobaix. 

Innobaix és una associació sense ànim de lucre formada per empreses i institucions que treballen plegades per la transformació de l’economia, promovent valors i actituds relacionades amb la cultura de la innovació, el coneixement, el foment de l’emprenedoria i la formació professionalitzadora.

Bahamonde en el seu llibre també inclou diverses experiències d’èxit empresarial, no sempre vinculades als beneficis econòmics sinó també a empreses amb alta incidència social. Es tracta, doncs d’una obra de referència per a qui s’inicia en el món de l’empresa o per a qui ja ho ha fet, però és conscient de la necessitat de mantenir-se alerta davant els reptes que es plantegen cada dia.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEs constitueix la Taula Local de la Infància i Adolescència
Artículo siguienteLes millores implementades en el marc del Pla Director d’Enllumenat suposaran un estalvi de 155.000 euros anuals a la ciutat
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí