Inicio Actualidad Renaturalització dels parterres de l’avinguda Salvador Allende

Renaturalització dels parterres de l’avinguda Salvador Allende

L’Ajuntament de Cornellà iniciarà en breu les obres de renaturalització dels parterres de l’avinguda de Salvador Allende, entre els carrers de Joan Arús i Borràs i de la Flor de Nit. L’actuació consistirà en millorar aquests petits espais verds amb espècies arbustives de diferents característiques que aportaran varietat de textura i color i augmentaran la biodiversitat de la zona.
Als parterres es mantindran els arbres existents. 

Les obres comportaran també la modificació de les xarxes d’enllumenat públic i de reg, que tindran un nou traçat per la vorera d’accés a l’aparcament. Aquesta nova franja de pas d’instal·lacions a la vorera es plantejarà amb un tractament de formigó drenant, que permeti augmentar la superfície d’infiltració dels parterres i que faciliti les tasques de manteniment i reparació.

MAS:  Les ordenances fiscals de 2022 mantenen el suport als sectors més afectats per la covid, graven més els majors patrimonis i incentiven la transició energètica al Prat

Millorar l’accessibilitat

Per altra banda, per tal de millorar l’accés a l’aparcament des del passeig, es generaran uns nous
passos intermedis als parterres i, també, s’ampliaran les voreres en la zona dels contenidors per millorar l’accessibilitat als mateixos.

L’obra té un pressupost de 216.094 euros i una durada prevista de 2,5 mesos. Durant aquest període podrà haver-hi afectacions puntuals sobre les places d’aparcament disponibles.

 Per a qualsevol consulta podeu enviar un correu a: obresallende@aj-cornella.cat


- Te recomendamos -
Artículo anteriorMés de dues mil persones participen a la rua de Carnaval
Artículo siguienteUn miler de persones han après noves tecnologies al Citilab durant el 2022
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí