Inicio Actualidad Arriba el moment de justificar les subvencions a les entitats de la...

Arriba el moment de justificar les subvencions a les entitats de la ciutat de l’any 2022

Esteu aquí

Les entitats tenen una guia d’ajuda a la seva disposició. A més, es durà a terme una formació al Palmira Domènech per resoldre posibles dubtes.

dimecres, 18 gener, 2023 – 14:00


Amb l’arribada del 2023, arriba el moment en el qual les entitats de la ciutat han de justificar els diferents projectes subvencionats per l’Ajuntament durant l’any 2022.


Alguns projectes han de ser justificats els pròxims dies i d’altres, al llarg d’aquest any 2023.


Per a tots ells, el Servei de Formació i Assessorament a Entitats de l’Ajuntament ha preparat una guia que facilitarà els tràmits a fer per part de les entitats. A més, també es durà a terme demà, una sessió informativa on s’explicarà els passos a seguir i resoldre els dubtes que puguin sorgir.


Dates per àmbits


Tot seguit, trobareu les dates en què s’han de presentar les justificacions depenent de l’àmbit d’actuació dels diferents projectes:


  • Subvencions generals: fins al 31 de gener del 2023.

  • Subvencions per a la dinamització d’entitats comercials: fins al 28 de febrer de 2023.

  • Subvencions en l’àmbit d’educació, mesures d’equitat als centres educatius, projectes pedagògics i AMPA i AFA: fins al 7 de juliol del 2023.

  • Subvencions en l’àmbit de Cooperació al desenvolupament i l’ajut humanitari: fins al 30 de setembre del 2023.


Guia de suport


Per facilitar els tràmits, el Servei de Formació i Assessorament a Entitats de l’Ajuntament ha dut a terme una guia ràpida de suport per la justificació dels projectes subvencionats de l’any 2022, que podeu trobar en aquest enllaç.


A la guia trobareu informació sobre com fer la justificació de subvencions, la documentació que cal presentar i què inclou cadascuna.


Si contacteu amb el Servei de Formació i Assessorament a Entitats, a través del correu entitats@elprat.cat  un podran fer arribar un model de document Excel que podeu fer servir per presentar la memòria econòmica. Si ho preferiu, també podeu presentar la memòria i el balanç econòmic en el format anterior dins del document de sol·licitud de cobrament del 40%.


Sessió informativa


Per tal de fer una explicació de la guia i atendre els dubtes que puguin sorgir, us convidem a una sessió informativa que es durà a terme demà, dijous 19 de gener, a les 18 h, al Centre Cívic Palmira Domènech.


Agraïm que ens confirmeu la vostra assistència enviant un correu a entitats@elprat.cat.


En el cas que no pugueu assistir a la sessió informativa, us oferim el nostre Servei d’Assessorament a Entitats per atendre els vostres dubtes.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorÚLTIMA HORA | Luto en la música catalana: fallece el gran pianista Ramon Coll a los 82 años
Artículo siguienteUna desena de PIME i autònoms de la ciutat, Fundesplai i la COV, socis de l’Ajuntament a Energia del Prat
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí