Inicio Actualidad Encesos els llums de Nadal als carrers del Prat

Encesos els llums de Nadal als carrers del Prat

dilluns, 28 novembre, 2022 – 14:45


Els llums de Nadal guarneixen els carrers dels principals eixos comercials: Frederic Soler i Ferran Puig, Carretera de la Marina, l’Avinguda de la Verge Montserrat, els carrers de Jaume Casanovas, Lleida, Riu Llobregat i Rosa Ribas i Parellada, l’Avinguda del Remolar i la Plaça de la Vila.


Com ja es va començar a fer l’any passat, es reduirà l’horari de la il·luminació nadalenca. Enguany, durant els caps de setmana, la il·luminació finalitzarà a les 22 h i no a les 23 h com durant les darreres festes.


Quan falta menys d’un mes per a les festes, ja llueixen els llums de Nadal als carrers del Prat. L’encesa dels llums es va escenificar en un acte que va tenir lloc a la Plaça de Catalunya dissabte 26 de novembre a les 19 h. Els carrers il·luminats corresponen als principals eixos comercials: Frederic Soler i Ferran Puig, Carretera de la Marina, l’Avinguda de la Verge Montserrat, els carrers de Jaume Casanovas, Lleida, Riu Llobregat i Rosa Ribas i Parellada, l’Avinguda del Remolar i la Plaça de la Vila. La il·luminació també s’acompanya de tres arbres de nadal lluminosos situats a la Plaça de Catalunya i a les cruïlles de l’Avinguda Verge de Montserrat amb l’Avinguda del Remolar i amb la Carretera de la Marina. La instal·lació dels llums de Nadal a anat a càrrec del departament de Manteniment i Serveis Urbans de l’Ajuntament del Prat.

MAS:  Impuls a l'esport inclusiu


La il·luminació dels carrers, que dona el tret de sortida a la campanya de Nadal d’enguany, també s’ha conjugat amb objectius de sostenibilitat i estalvi elèctric com ja es va fer l’any passat i com han fet les ciutats del nostre entorn. Enguany, es reduirà una hora l’horari de la il·luminació els caps de setmana, que finalitzarà a les 22 h i no a les 23 h com durant les darreres festes. De dilluns a divendres, també finalitzarà a les 22 h i els dies més assenyalats del Nadal (la Nit de Nadal, Nadal, Cap d’Any, Any Nou i la Nit de Reis) acabarà a les 24 h.


L’acte de dissabte per escenificar l’encesa dels llums de Nadal va comptar amb la presència de l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, juntament amb representants del teixit comercial de la ciutat. Tambe va estar amenitzat amb la música de la Bandarra Street Orkestra, que prèviament a l’encesa de llums també va fer una actuació itinerant pels carrers de la ciutat.

MAS:  Crea el teu àlbum de fotos nadalenques amb les figures de llum que trobaràs per tota la ciutat


La mateixa tarda de dissabte, també es van instal·lar a la Plaça de Catalunya parades d’artesania de El Prat Crea Associació Artesana a la zona de la pèrgola.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’encesa de llums dona inici a la campanya de Nadal a Cornellà
Artículo siguienteLa ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí