Inicio Actualidad Nou passeig des del parc de la Ribera a L’Auditori i la...

Nou passeig des del parc de la Ribera a L’Auditori i la Fira de Cornellà

Comencen les obres de renaturalització de l’espai públic al barri d’Almeda, en el marc del projecte Cornellà Natura, amb la finalitat de millorar l’entorn i l’accessibilitat de la vorera sud del carrer Tirso de Molina, entre el carrer del Progrés i l’avinguda de la Fama, i de la vorera est del carrer Albert Einstein, entre el carrer Tirso de Molina i l’avinguda Maresme.

Amb el projecte s’ordenen ambdós vials, tot dotant-los d’un caràcter més urbà i de passeig, i es millora el recorregut de vianants, ciclistes i VMP entre el Parc de la Ribera i la Fira i l’Auditori. Es preveu la pacificació dels carrers, donant més amplitud a les voreres i als carrils bici. Al carrer Tirso de Molina es reduirà un carril de circulació, es posa línia d’aparcaments en cordó per guanyar espai per ampliar les voreres i es millorarà el carril bici.

Al carrer Albert Einstein, també es canvia la línia d’aparcament a cordó i es reubica el carril bici existent. Pel que fa a la vegetació, es preveu mantenir l’arbrat existent, i entre els carrers del Progrés i Albert Einstein es substituirà les espècies existents per altres millor adaptades al canvi climàtic. Al llarg de tot el passeig s’instal·laran nous punts de llum de tecnologia LED.

També s’incorpora nou mobiliari urbà (papereres i mòduls d’aparcament de bicicletes), reg per degoteig i sistema de telegestió per fer un consum hídric eficient. L’obra té una durada prevista de vuit mesos i un pressupost aproximat de 826.000 euros, dels quals uns 550.475 euros seran finançats pels fons NextGenerationEU i uns 250.000 euros pel Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).

Descarrega’t el full informatiu.
Per a qualsevol dubte o consulta podeu enviar un correu a: obrestirso@aj-cornella.cat


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa 4a jornada d’Empreses per l’Ocupació reconeix 198 empreses que han participat en programes de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic
Artículo siguiente25N, Cornellà reafirma el seu compromís contra la violència masclista
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí