Inicio Actualidad Citilab celebra el 15è aniversari amb una exposició immersiva del laboratori ciutadà...

Citilab celebra el 15è aniversari amb una exposició immersiva del laboratori ciutadà de Cornellà

Arriba el 15è aniversari del Citilab, el laboratori ciutadà d’innovació social i digital de Cornellà de Llobregat que s’ubica a l’antiga fàbrica de Can Suris, construïda el 1897 com a centre d’una colònia industrial. La fabricació va cessar definitivament el 1978 i l’edifici va restar en desús durant més de 30 anys, fins que finalment, després d’una profunda reforma, el Citilab va obrir les seves portes el 23 de novembre de 2007. Des d’aquesta data, Citilab ha impulsat la seva activitat com a centre digital d’innovació ciutadana per a la difusió i el foment de la Societat del Coneixement.

Els seus mètodes de treball bàsics són els del living labs: el pensament de disseny, el pensament computacional i la cocreació centrada en l’usuari. A Citilab, Internet es considera un mitjà per innovar de forma més col·laborativa i integradora amb el ciutadà en el centre del procés.

Entra al web del Citilab per conèixer les últimes innovacions tecnològiques, les acitivitats formatives per a tots els públics, els clubs d’intercanvi de coneixements, l’aula d’estudi oberta 24 hores, la sala de navegació lliure i molt més.

L’exposició ‘15 anys d’innovació social i digital’

La sala d’actes Vicenç Badenes del Citilab serà el centre de la celebració, on el dimecres 23 de novembre, a partir de les 18:30 hores, es podrà visitar l’exposició immersiva que permetrà fer un recorregut pels 15 anys d’història del laboratori ciutadà de Cornellà a través de pantalles, realitat virtual, realitat augmentada i tècniques de simulació i videojoc.

A partir de les 19 hores, Javier González, director gerent del Citilab, i Antonio Balmón, alcalde de Cornellà de Llobregat, donaran la benvinguda. Seguidament, totes les persones assistents podran fer un brindis i gaudir d’un petit aperitiu per endolcir la festa. 

El Citilab és innovació social i digital en comunitat. El Citilab és ciutadania. El Citilab ets tu. No hi pots faltar, vine a celebrar-ho amb nosaltres!


- Te recomendamos -
Artículo anterior25N, Cornellà reafirma el seu compromís contra la violència masclista
Artículo siguienteClaves para el mantenimiento de instalaciones eléctricas en Barcelona
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí